TEŠKI TRENUCI

Ovo se zove životni pad: Bivša ga nogirala, a on puzao za njom i urlikao 'Ne ostavljaj me sad!'

 Screenshot: YouTube

Neki ljudi ne prihvate prekid najbolje. Često tu bude svađe, vikanja, plakanja i čega sve ne, ali obično se strasti smire nakon nekog vremena.

Zato nam iz Kine stiže apsolutni pobjednik u kategoriji loših prekida. Jedan očito rastreseni mladić je nasred ulice puzao i za nogu držao djevojku te je glasno preklinjao da ga ne ostavi, piše tabloid Daily Mail.

Jadnica ga se nikako nije mogla otarasiti te ga je nekoliko puta odalamila po glavi, ali očajnik nije puštao njezin lijevi gležanj iz ruku - štoviše, držao ju je toliko čvrsto da mu je uspjelo izuti njezinu cipelu.

Pritom nisu pomogli ni njezini povici "Pusti me, zar te nije sramota?!" Jadnik nije puštao već je glasno zdvajao nad propalim ljubavnim životom riječima "Ne ostavljaj me sad!"

Nevjerojatnu scenu, koja se navodno odigrala u gradu Huai'anu, promatrali su šokirani prolaznici, a jedan od njih je kamerom sve snimio. Budući da se video prekida usred drame ostalo je nejasno je li se i na koji način djevojka riješila nasrtljivog bivšeg momka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 06:19