EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE

PEDO SNIMKA NA INTERNETU Fotografije tinejdžerke tijekom oralnog seksa izazvale skandal

 Facebook

Fotografije 17-godišnjakinje, koja se na koncertu Eminema u Irskoj usred dana upustila u oralno zadovoljavanje jednog mladića, brzinom munje proširile su se društvenim mrežama uz poplavu komentara svih vrsta. Eksplicitne fotografije su obišle svijet. Na Twitteru se pojavio hashtag #slanegirl, a stranica Slane Girl na Facebooku okupila je više od 8.000 ljudi prije gašenja.

Cenzurirana verzija fotografije pod nazivom 'Slane Girl'

Tinejdžerka je završila u bolnici u jako lošem psihičkom stanju, duševno rastrojena zbog svega što se dogodilo pa su joj propisali lijekove za smirenje.

Mišljenja oko objave fotografija su podijeljena

Ovaj slučaj otvara problem cyber-bullyinga, jer opća dostupnost fotoaparata na mobitelima, u kombinaciji s mogućnošću instantne reakce na društvenim mrežama, otvara ogroman prostor zlostavljanje osoba koje zakonski još ne odgovaraju za svoje postupke.

Uz sveprisutne i svima lako dostupne društvene mreže, događaju se tragedije poput slučaja 14-godišnje Hannah Smith iz Velike Britanije koja se početkom kolovoza objesila u svojoj sobi nakon nemilosrdnog internetskog zlostavljanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:59