MILIJUNAŠICA

PLAĆENIJA JE OD CRISTIANA RONALDA Ni taj podatak nije izmamio osmijeh na lice vječno namrgođene mace

 Screenshot

Ona je najmrzovoljnija mačka na svijetu s mrkim pogledom koji je inspirirao brojne internetske šale, seriju knjiga, ali i film.

No, čak ni najnovija vijest da je dosad zaradila više od nekih holivudskih zvijezda - odnosno 100 milijuna dolara - nije uspjela izmamiti osmijeh na lice internetske senzacije nadimka 'Grumpy Cat' ('Čangrizave mačke') s pravim imenom Tardar Sauce.

'Grumpy Cat' se proslavila prije dvije godine na YouTubeu gdje je njezin video pregledan 15.7 milijuna puta.

Vlasnica ovog mrguda, Tabatha Bundesen iz Morristowna u Arizoni, kazala je kako je uspjeh njezine dvogodišnje ljubimice nezaustavljiv.

- Ono što je ona postigla u tako kratkom vremenu je nezamislivo i zapanjujuće. Nakon samo par dana otkako se pojavila na YouTubeu mogla sam ostaviti svoj posao konobarice. Moj telefon otad nije prestao zvoniti - kazala je.









Grumpy, koja je rođena s namrgođenim izrazom lica, trenutno ima 521,000 pratitelja na Instagramu i 255,000 na Twitteru, a njezino lice pojavljuje se posvuda - na kalendarima, šalicama i majicama.









'Njezina' prva knjiga Grumpy Cat: A Grumpy Book je vodič za postizanje 'prave mrzovolje' i to po savjetima 'gospodara lošeg stava'.

Humoristični nastavak knjige 'The Grumpy Guide To Life: Observations By Grumpy Cat' savjetuje pak kako je uvijek dobro imati partnera u zločinu - kako bi mogao svaliti krivnju na drugoga.

Grumpy je i zaštitno lice mačje hrane Friskies, a sklopila je posao i Grumppuccinom.

Njezin holivudski prvijenac, Grumpy Cat's Worst Christmas Ever, privukao je pak milijune gledatelja koji bruje o datumu kada će se pojaviti na ekranima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:54