BIZARNA NESREĆA

POKOJNIK DIGAO UZBUNU U CENTRU GRADA Pogrebniku ispalo tijelo mrtvaca iz vozila

Najstrašnija moguća stvar dogodila se pogrebniku iz grada Feastervilla u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji. Dok je njegova zaposlenica vozila preminulog, vrata na vozilu su se otvorila sama od sebe, kako se kasnije isticalo, a čini se da ni kolica na kojima je bio položen nisu bila dovoljno dobro učvršena pa je siroti pokojnik ispao na cestu, i to, da stvar bude još gora, ispred lokalnog trgovačkog centra, u petak oko podne kad je ondje bilo puno kupaca.

Tijelo pokojnika je ostalo nasred ceste pa su ga automobili pažljivo zaobilazili, sve dok vozačica nije shvatila što se dogodilo te se vratila po svog “putnika”. Šef lokalnog pogrebnog ureda odmah se u svim medijima ispričao za nesretni događaj, prebacujući krivnju na vrata vozila i ističući kako je vozačica u roku od nekoliko minuta vidjela što se dogodilo te se vratila po pokojnika.

Prolaznik, koji je pomogao vozačici vratiti tijelo u vozilo, rekao je kako mu se isprva činilo da je to neka neslana šala jer je bila riječ o jednoj od najbizarnijih scena koju je vidio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 19:58