AKCIJA 'DOBRI RESTORANI'

Rekordna prodaja aplikacije Like Croatia: Već pet dana prvi na iTunes dućanu!

'Korisnici su prepoznali naš trud da odaberemo, fotografiramo i popišemo stotine najboljih restorana u Hrvatskoj'

Hrvatska iPhone aplikacija 'Like Croatia: Restaurants' obara sve rekorde prodaje, objavili su jučer u Like Croatia. Aplikacija je već 5 dana prva na top listi najprodavanijih aplikacija, što je izniman uspjeh za mladu ekipu iza turističkog projekta Like Croatia.

'Jako smo zadovoljni', izjavila je Hajdi Ćenan, direktorica Like Croatia. 'Korisnici su prepoznali naš trud da odaberemo, fotografiramo i popišemo stotine najboljih restorana u Hrvatskoj'. Ćenan ističe kako je ovo tek prva verzija aplikacije. Vjerne korisnike dočekat će brojni updejtovi i obogaćivanja, čime pravda cijenu od 4.99 dolara. No, čak i prva verzija osvojila je publiku, pa su je korisnici iTunes dućana ocijenili s 5 zvjezdica.

'Ovo je kruna naše velike akcije Dobri Restorani , koju smo pokrenuli u suradnji sa Zagrebačkom bankom', izjavio je Tomislav Wruss, direktor medija Europapress Holdinga. 'Papirnate verzije naših vodiča odlično se prodaju, a uspjeh aplikacije pokazuje da sve više korisnika želi imati vodič u džepu'.

Dvojezičnu aplikaciju Like Croatia Restaurants možete skinuti OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:38