LIJEPA KRIMINALKA

SEKSI ZATVORENICA UKRAST ĆE VAŠE SRCE Kako je fotografija postala hit na internetu

MIAMI - Kada je policija uhitila Meagan Reneu McCullough u lipnju 2010. godine zbog vožnje pod utjecajem alkohola, mlada majka četvero djece nije ni izdaleka mislila kako će fotografija s njenog uhićenja jednog dana postati hit na internetu.

Njena fotografija počela je kružiti internetom sredinom 2012. godine, uglavnom u sklopu grupe drugih fotografija uhićenih privlačnih žena.

No, pravi uzlet se dogodio tek početkom ovog mjeseca, kada je na Redditu osvanula njena fotografija s natpisom ‘Traži se - njen broj’, koja je ubrzo postala jedna od najpozitivnije ocijenjenih na toj internet stranici.

Ubzro je Meagan, koja je u međuvrmenu preuzela svoje djevojačko prezime Simmons, postala svjesna svoje popularnosti, te je o njoj počela komentirati na twitteru.

U razgovoru s Daily Mailom, izjavila je kako je već primila gomilu neukusnih poruka na društvenim mrežama, te kako je već blokirala mnoge ljude kako bi se zaštitila od neprekidnog maltretiranja.

Govoreći o samoj fotografiji, rekla je kako ne misli da se radi o dobroj fotografiji jer je bila plakala neposredno prije fotografiranja, ali da joj je poslužila kao ‘poziv za buđenje’, koji ju je potaknuo da promijeni svoj način života i da se više posveti svojoj djeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:54