PRAVA ISTINA

ŠTO SE ZAPRAVO DOGAĐA TIJEKOM SEKSA UTROJE Par i njihova ljubavnica otkrivaju intimne detalje neobičnog odnosa

 iStock

Seks utroje je oduvijek bio promatran kao nešto perverzno, no posljednjih godina u Velikoj Britaniji postao je nešto sasvim uobičajeno, čak možda i standard.

Nedavno je istraživanje otkrilo da je petina odraslih osoba u Walesu barem jednom prakticirala seks utroje u usporedbi s 14 posto parova u Engleskoj, osam posto parova u Škotskoj i samo pet posto parova u Sjevernoj Irskoj, prenosi britanski Sun koji je i proveo anketu. Prema njihovim rezultatima više od milijun Britanaca je prošle godine sudjelovalo u seksu utroje, djelomice i zato što ih nije teško dogovoriti online.

Studija koju je provelo Sveučilište Essex otkrila je da 82 posto žena uzbuđuje druga žena. Zašto je zapravo porasla popularnost seksa utroje, jesu li ljudi postali slobodniji i otvoreniji za nova seksualna iskustva, ne zna se, no jedan je ‘trokut’ otvoreno progovorio o tome.

Novinarka i spisateljica Diana Appleyard razgovarala je s dvije žene i muškarcem iz Cardiffa koji redovno uživaju u trojcu, a koji su joj otkrili i neke intimne detalje.

Kashia Wilkinson (28) nije u vezi, živi sama blizu Cardiffa i radi kao recepcionarka u kasinu. ‘Počela sam prakticirati seks utroje prije godinu i pol dana s Laylom i Danom i toliko uživamo u tome da čak idemo zajedno na odmor u Španjolsku ovo ljeto. Seksualne odnose imamo jednom ili dvaput mjesečno i uvijek se svi tome veselimo. Layla i Dan su u otvorenoj vezi, a Dan mi je prijatelj već godinama’, priča Kashia i dodaje:

‘Sve je počelo tijekom jednog izlaska. Dan me upoznao s Laylom koja me odmah fizički privukla premda prije nikad nisam bila intimna sa ženom. Jedno je vodilo drugome i tako smo završili kod mene sa šampanjcem u krevetu. Nije mi bilo neugodno i, iznenađujuće, sve mi je djelovalo jako prirodno.’

Kako kaže, Dan je bio taj koji je ‘vukao konce’, ali se uglavnom držao sa strane i uživao u promatranju Layle i Kashije kako se ljube. Na koncu se priključio, a Kashia priča kako je bilo uzbudljivo zbog istovremeno grubog muškog dodira i nježnog ženskog. ‘Većinu te večeri smo vodili ljubav, a onda me kasnije Layla opet kontaktirala i tako smo se počeli nalaziti. Ne nalazimo se uvijek radi seksa, no gotovo uvijek završi na tome. Nikad nisam spavala ni s jednom drugom ženom osim Layle i ne mogu se zamisliti u trojcu ni s kim osim s njima. To stvara poseban odnos i vezu, ne mogu to objasniti. Morate zbilja vjerovati jedni drugima’, nastavlja priču Britanka i priznaje da će kad se jednom zaljubi i uđe u ozbiljnu vezu, ovu morati prekinuti. Zasad ne osjeća nikakvu krivnju jer je sama i nitko nikoga ne vrijeđa - štoviše, Layla i Dan tvrde da im je zahvaljujući tome veza još čvršća.

Layla Edwardson (32) radi u uredu, ima dvoje djece u dobi od četiri i šest godina iz prethodne veze i živi blizu Cardiffa. S Danom je bila u vezi nekoliko mjeseci kad ju je upoznao s Kashijom koju poznaje godinama.

‘Moj seksualni život s Danom je fantastičan - on sjajno izgleda, mišićav je i ima puno energije, Imamo živahan seksualni život, a ja sam spavala sa ženama i ranije. Opisala bih se uglavnom kao heteroseksualku, ali malo jesam biseksualna’, priča Layla i daje svoju verziju one večeri kad su se spetljali s Kashijom:

‘Kad sam je vidjela, odmah me privukla i svidjela mi se. U početku je bila sramežljiva, ali se nakon nekoliko pića opustila. Seks utroje sam isprobavala još kao tinejdžerka i svidjelo mi se. Što se mene tiče, to nije varanje, nego unošenje uzbuđenja u seksualni život.’

Layla je svjesna da njihov odnos mnogi mogu smatrati čudnim, ali njoj je posve prirodan, ona voli i Dana i Kashiju. ‘Kashia i ja obje volimo modu pa zajedno idemo u šoping, pogotovo smo slabe na donje rublje. Nitko u ovoj vezi nije ljubomoran, sve savršeno fuunkcionira, ali bilo bi mi čudno da se još netko priključi. Ne mogu zamisliti grupni seks. Ovo je nešto posebno između nas troje’, kaže Layla.

Treći član ove veze, Dan Gregory, ima 35 godina, živi u Cardiffu i vlasnik je salona za ljepotu. On kaže: ‘Mislim da sam jako sretan. Imam prekrasnu, seksi djevojku Laylu i Kashiju koja mi je ‘prijateljica s povlasticama’. Cure kažu da ja ‘režiram’ naš seks u troje, ali ja mislim da je to zajednički ‘posao’. Uživam ih gledati jednako koliko uživam i u samom seksu. Povremeno koristimo seksualne igračke, ali većinu vremena nam ne trebaju. Puno se smijemo, valjamo po krevetu i zezamo. Osim fantastičnog seksa uživamo u društvu i podržavamo se u svemu.’

Dan je kao i Layla i prije imao iskustava sa seksom utroje, no ovakvu intimnu vezu još nije imao. Kaže da nikad neće prisiliti cure ni na što što im se ne sviđa jer je najvažnije da svi uživaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 22:03