MILIJUNAŠ BEZ IDENTITETA

TKO JE KIČASTI BOGATAŠ U POTRAZI ZA ŽENOM ŽIVOTA? 'On nije Srbin, nego Islanđanin i vođa kulta'

Vjerojatno ste već vidjeli fotografije bogatog srpskog neženje Don Milisava Juana Gonzalesa Brzog. Ovaj 39-godišnji milijunaš objavio je oglas u kojem traži djevojku.

'Moj kraljevstvo je sve veće, a još nemam svoju Pepeljugu!', napisao je navodno Milisav.

No, mnogi su posumnjali u autentičnost njegovog oglasa jer ove fotografije bez prestanka kruže internetom još od 2009. godine. Tako je muškarac u bijelom odijelu u luksuznoj, kičastoj vili već bio i Rus i Ukrajinac u potrazi za suprugom.

No, sada su se pojavile nove informacije o njegovom identitetu. Animal New York prvi je objavio da se zapravo radi o Islanđaninu Vilhelmu Ulfaru Vihelmssonu koji je vođa neobične sekte, a radi i u jednom fast foodu u Rejkjaviku.

Sudeći prema njegovoj internetskoj stranici, Vihelmsson vjeruje da je potomak Anastasie Romanove, najmlađe kćeri ruskog cara Nikole II. No, to je malo vjerojatno jer Anastasia nije imala djece i pogubljena je zajedno sa svojom cijelom obitelji kada joj je bilo samo 17 godina. Vihelmsson također tvrdi da je vođa kulta koji je na neki način povezan s vukovima. Nije objasnio o kakvoj se točno vezi radi.

Nije najjasnije kakve veze ove fotografije imaju s njim. Spomenuti portal piše kako je Vihelmsson u isto vrijeme kada su se pojavile fotografije pokretao svoju sektu i tražio novčane donacije. U to je vrijeme bio nešto deblji i imao je kratku kosu. Navodno je jedna osoba novinaru potvrdila da se radi upravo o njemu.

Ove su tvrdnje na klimavim nogama te ne postoje nikakvi konkretni dokazi, ali se ipak ne može poreći da postoji fizička sličnost između ovih osoba.

Iako nije utvrđeno tko je zapravo muškarac sa slike u svakom je slučaju dobio još jedan, dosad možda najzanimljiviji identitet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:50