LJEPOTICA S PISTE

TRANSSEKSUALKA ZADIVILA LONDON FASHION WEEK Odrasla je kao dječak, a sada je spremna za operaciju promjene spola

Kad je ušla u pubertet otkrila je svima da ima homoseksualne sklonosti, a u 20-im je počela nositi žensku odjeću. S hormonskom terapijom počela je prije dvije godine
 YouTube

Ljepotica s piste koja je zadivila publiku London Fashion Weeka otkrila je danas kako je rođena kao muškarac te da će se uskoro podvrgnuti operaciji promjene spola.

Nicole Gibson (32) iz engleskog grada Horshama, odrasla je kao dječak Glen i u djetinjstvu su ju mnogi vršnjaci maltretirali.

Kad je ušla u pubertet otkrila je svima da ima homoseksualne sklonosti, a u 20-im je počela nositi žensku odjeću. S hormonskom terapijom počela je prije dvije godine.

Nicole kaže kako su se njezini mišići počeli drugačije formirati. Njezino je tijelo postalo ženstveno, a njezine su grudi narasle.

Odustala je od posla u kafiću i počela je nositi modele na modnim pistama. Njezin san ostvario se ovog tjedna kada je kročila pred brojnu publiku na London Fashion Weeku u dizajnerskim kreacijama kao dio showa pod nazivom Catwalk For Change.

- Bilo je predivno. Kažu da nisi pravi model sve dok ne prošetaš pistom u haljini kroz koju se naziru tvoje bradavice. Srećom, zbog hormonske terapije imam lijep par. Nisam imala vremena biti nervozna, bila sam samo uzbuđena - kazala je Nicole i dodala kako se veseli posljednjem koraku koji će ju učiniti kompletnom ženom.

Stručnjaci iz modnog svijeta toliko su impresionirani s Nicole da su ju već angažirali za Ideal Home Show koji će se održati u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:44