MISTERIOZNI ZVUKOVI

TRGOVINA STRAVE I UŽASA Je li ova snimka nadzorne kamere dokaz da duhovi postoje?

Ova snimka sigurnosne kamere sigurno će vas natjerati da preispitate svoje mišljenje o postojanju duhova. Naime, video snimljen u jednoj trgovini u američkom gradu Gilfordu, saveznoj državi New Hampshire, prikazuje kako nepoznata sila baca stakleno zvono sa stola na pod.

Sve se dogodilo trenutak nakon što je prodavačica Heidi Boyd napustila prostoriju. Čuvši buku, Heidi se vratila i pronašla zvono za tortu na podu razbijeno na komadiće.

Vlasnik prodavaonice " Ellacoya Country Store" Steve Buzzotta tvrdi da on osobno nikada nije čuo niti vidio ništa neobično, ali da su zato njegovi zaposlenici i kupci primijetili prisustvo duha i čak osjetili kao da ih netko "vuče za rame".

Zaposlenica Nicole Brandt, koja nije bila na poslu u vrijeme misterioznog incidenta sa staklenim zvonom, tvrdi da povremeno čuje neobične zvukove, ali nikako ne može utvrditi odakle dolaze. Kaže da često čuje kako netko ulazi u trgovinu, ali kad se okrene da pozdravi kupca, ne vidi nikoga. Dodaje da ponekad čuje i zviždanje.

Stanar koji živi iznad trgovine kaže da nakon zatvaranja često čuje kao da nekoga ima unutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:08