BURAN RAZVOD BRAKA

U SMEĆE BACIO 500 TISUĆA DOLARA 'Promijenio sam ih u zlato i bacio jer ne želim da do njih dođe moja žena!'

Jones je na sud donio potvrde da je zaista promijenio novac u zlato, ali nije sigurno da ga je uistinu bacio.

Muškarac iz Colorada tvrdi kako je u svibnju 500 tisuća dolara promijenio u zlato, a onda ga bacio u smeće.

Farmer Earl Ray Jones (52) ovu je priču ispričao na sudu gdje je u tijeku brakorazvodna parnica između njega i žene s kojom je proveo posljednjih 25 godina.

Jones je na sud donio potvrde da je zaista promijenio novac u zlato, ali nije sigurno da ga je uistinu bacio.

'Budite sigurni da sam baš to učinio', rekao je Jones kojem je namjera onemogućiti supruzi da dođe do polovice njegove imovine.

Inače, Jones je u okružnom zatvoru od rujna gdje odslužuje kaznu zbog obiteljskog nasilja. On je, naime, svoju ženu pretukao i držao zatočenu u njihovom domu u ožujku ove godine. Ona ga je prijavila, a tri tjedna nakon napada zatražila je razvod. On je u to vrijeme živio u motelu, a kada je shvatio da će ga supruga zaista ostaviti odlučio je riješiti se dijela bogatstva koji po zakonu pripada njoj.

'Često vidimo da ljudi u vrijeme razvoda upadnu u stanje privremene neuračunljivosti. No, na ljestvici ludila od 1 do 10 ovo je sigurnih 10', komentirao je čitav slučaj odvjetnik supruge Aprile Jones.

Prema njegovim tvrdnjama, Aprile je u izuzetno lošoj situaciji te se nije sposobna vratiti na posao učiteljice 'zbog preteških ozljeda koje su posljedica napada u ožujku'.

Kako je zlato bačeno na odlagalište ono je tehnički vlasništvo vlasnika odlagališta. No, Jones se udjela svoje supruge riješio neregularno tako da u slučaju da zlato ikada bude pronađeno ono će ipak pripasti njegovoj supruzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:03