OKRUTNA SPAČKA

UMJESTO ZMAJA I TIGRA NA LEĐIMA MU ISTETOVIRALI 40 CM DUG PENIS Zauzvrat mu obećali seks s djevojkom

 YouTube

Christopher William Lord (23) osuđen je u petak na 12 mjeseci zatvorske kazne, s uvjetnim otpustom mogućim 12. ožujka, zbog sudjelovanja u nanošenju tjelesnih ozlijeda, a njegov prijatelj Matthew Francis Brady (24) optužen je na 12 mjeseci zatvora, s uvjetnim otpustom mogućim nakon tri mjeseca, te uvjetnom kaznom u trajanju od tri godine.

Naime, dvojica prijatelja nakon dugog popodneva punog alkohola u australskom Queenslandu uspjeli su nagovoriti trećeg da ga istetoviraju, obećavajući mu seks s jednom djevojkom ako pristane na tetoviranje.

Žrtva je pristala da mu na leđima nacrtaju yin-yang simbol, zmaja i tigra, no umjesto toga dobio je 40 centimetara dug penis s testisima i nakrivo napisan slogan koji implicira na to da je tetovirani homoseksualac.

Nakon što se požalio da ga boli, zamolio je Bradyja da prestane, no ovaj je nastavio. Lord je navijao da napravi divlju tetovažu i uvjeravao žrtvu da mu trenutno tetoviraju zmaja ohrabrujući ga riječima 'stari, ovo zbilja izgleda dobro'. Kad je tetoviranje završeno, Lord mu je kazao da moraju prekriti tetovažu.

Kada je kasnije tetovažu pokazao prijateljima, kazali su mu što je zapravo tintom nacrtano.

Dvojac je završio iza rešetaka, a žrtvi je tetovaža prepravljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:05