JEDNOGODIŠNJA DIVA

VIDEO: BABY BEYONCE NA NATJECANJIMA LJEPOTE 'Zasad je ne šminkam puno, pričekat ću dok ne navrši pet'

 Screenshot

Prije pet mjeseci tek je naučila hodati, no 'Baby Beyoncé' na natjecanjima ljepote već se pravi važna i na pozornici redovito pleše na Beyoncein hit 'Single Ladies'.

Bobbi Boyden pritom nosi crni body i dugu periku, te baš kao i Queen B., vrti bokovima i šalje poljupce publici.

Majka 19-mjesečne dive, Stephanie Boyden (32) iz engleskog Colchestera, tvrdi kako njezina kći sama trči na pozornicu i vrišti kada mora otići.

- Ona je prava mala dama. Moram je držati da se ne popne natrag na pozornicu. Prava je diva. Gledala je Beyoncine spotove i počela kopirati pokrete. Sada čim čuje tu pjesmu počne plesati. Trese guzom i očito uživa, što je ono što mene veseli - vidjeti nju sretnu - kazala je majka.

Bobbi se počela natjecati u lipnju, zajedno sa svojim sestrama, te je već osvojila brojne nagrade.

Njezina majka na to troši ogromnu količinu novca.

- Na svoje tri cure u tri mjeseca već sam potrošila 5000 funti. Jedna haljina košta me 200 dolara, a ona je odjene samo jednom ili dva puta, a onda je preraste. No, ne namjeravam manje trošiti, jer njihovi osmijesi kad se u kostimima popnu na pozornicu nemaju cijenu. Bobbi nosi perike i krune, te skupe haljine, no ne mažem je kremama za samotanjenje niti ju šminkam - za to ću pričekati dok ne navrši pet godina. Za sada nosi samo malo ruža i laka za nokte - kazala je Stephanie Boyden koja je meta kritika javnosti.

- Znam da neki ljudi misle da je to što radim neprikladno, no ja ju nikad ne bih podvrgla ikakvoj opasnosti. Neki smatraju da ovakva natjecanja djecu čini seksualnim predmetima, no ne mogu se složiti, to je kao natjecanje u plesu, samo na kraju djecu okrune - zaključila je majka male dive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:58