HTIO DA GA POJEDU

VIDEO: DEPRESIVNI RADNIK BACIO SE U KAVEZ S TIGROVIMA 'Želim im uljepšati život'

Čuvari kineskog zoološkog vrta uspjeli su spasiti život poremećenog muškarca koji je kazao da želi uljepšati život zatvorenim bengalskim tigrovima, a potom se bacio u kavez.

Naime, Yang Jinhai (27), nekoliko je puta na internetu objavio kako je sretan i optimističan jer je dobio posao u gradu Chengdu. No, ubrzo mu je posao dosadio, pa ga je promijenio. No, i na novom poslu bilo mu je monotono, stoga je dao otkaz.

Nakon jednog posjeta zoološkom vrtu, napisao je kako se osjeća depresivno kad vidi da ta veličanstvena bića žive u takvim skromnim uvjetima, da su zatvoreni i nisu u mogućnosti slijediti svoje prirodne instinkte, loviti i ubijati. Tada je napisao da je odlučio žrtvovati sebe kao podršku tigrovima.

- Popeo se s vanjske strane kaveza i skočio unutra, očekujući valjda, da će ga tigrovi proždrijeti. Umjesto toga, tigrovi su izgledali nervozno, a ženka je pobjegla. Tada ih je pokušao izazvati, a onda ga je mužjak ogrebao i ugrizao. Ubrzo su pristigli čuvari koji su morali uspavati tigra kako bi ga smirili, a muškarca izvukli iz kaveza - kazao je svjedok Feng Lin.

Yangova obitelj kazala je lokalnim medijima da je mladić već duže vrijeme bio u depresiji te da sada ide kod psihijatra na terapije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 09:52