ŠARMER IZ NEW YORKA

VIDEO: ISPOVIJEST NAJZGODNIJEG BESKUĆNIKA 'Svaku noć zbarim drugu curu da imam gdje spavati'

 Screenshot

Ako mislite da beskućnici ne mogu loviti cure i zavoditi, upoznajte 26-godišnjeg Joea koji se oslanja na svoju usavršenu tehniku kako bi ipak imao povremeni krov nad glavom na Manhattanu, poznatoj njujorškoj četvrti.

Taj beskućnik iz Bostona živi san mnogih muškaraca, iako povremeno spava na hladnom pločniku.

Tijekom dana pokušava se dočepati dezodoransa u dućanu ili besplatnih uzoraka gela za kosu te i ono malo novca što zaradi proseći na ulici troši na izgled.

Iako taj žigolo ima samo četiri različita outfita, kaže kako njegova arogancija i stav obara svaku ženu s nogu te ga one obavezno pozovu u svoj dom.

- New York je sjajan, ima osam milijuna ljudi i možeš je**** drugu curu svaki put, kad god poželiš. Stari, svakoj govorim da je volim i da je želim ženiti - čisto u rekreativne svrhe. Prošle noći sam pio i jeo jastoga kao neki bogataš.

Joe, koji priznaje da svakodnevno pije alkohol, priznaje da ga je majka izbacila iz kuće nakon što je kod njega našla zalihu droge, no tvrdi kako se ne žali.

- Možda i spavam na pločniku dvije ili tri noći tjedno, ali ću se sutra ujutro probuditi i mogu raditi što god me volja. Bit će sedam sati ujutro i neka djevojka će me probuditi i reći da sam se onesvijestio na pločniku i da moram ići doma. No, budim se s novcem u džepu - moja jedina odgovornost je da ne izgledam kao beskućnik - kazao je za Elite Daily i poručio mladima:

- Nikad nemojte postati poput mene. Nikad. Ovaj apstraktni život nije za svakog. Prilično sam siguran da sam ja, kad pogledate beskućnike u New Yorku, jedini kojem ovo uspijeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:53