ŽALILI SE SUSJEDI

VIDEO: IZ STROPA JE GODINAMA DOPIRALO ZUJANJE Žena nije ni slutila da joj iznad spavaće sobe živi čak 40.000 insekata

Većina se ljudi kao mala bojala čudovišta ispod kreveta ili kostura u ormaru, no rijetko tko je pomislio kako bi zujanje moglo biti jednako zastrašujuće, piše CBSNews.

Frieda Turkmenilli imala je problema s vrlo glasnim zujanjem u svojoj kući u Queensu u New Yorku. Odlučila je pozvati stručnjaka. Umirovljeni NYPD detektiv Anthony Planakis, poznatiji kao Tony Bees, bio je pravi izbor.

- Imali su neku vrstu infracrvenog uređaja s kojim su ušli u moju spavaću sobu. Nakon par trenutaka rekli su: 'Bože, imate cijelu košnicu u stropu' - objasnila je Turkmenilli te dodala kako je zujalo više od 40 tisuća pčela.

Tvrdi kako je do sada vidjela svega par pčela kako joj lete po kući, no ni na kraj pameti joj nije bilo da su gotovo preuzele cijelu građevinu jer joj nisu smetale. Tek nakon što su se njezini stanari koji imaju problema s alergijama požalili, odlučila je srediti stvari.

Uklanjanje pčela trajalo je oko pet sati. Tony Bees i njegov pomoćnik izvadili su pčele i 17 saća koja su napravile te ih prebacili na farmu izvan grada.

Turkmenilli kaže da joj pčele već sada nedostaju i kako joj je žao što nisu ostavile meda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 08:34