LUTAJUĆI OTROV

VIDEO: JELA BANANU S KOJE SU ISPALI SMRTONOSNI PAUCI Obitelj iselila jer su preplavili kuću

Ostatak banana vratila je u supermarket Sainsbury gdje su joj dali vaučer od 10 funti te pokrili troškove od 1000 funti koliko je koštalo kompletno čišćenje njihovog doma, odjeće, kao i trodnevni smještaj u hotelu
 YouTube

Obitelj iz Londona bila je primorana iseliti se nakon što je desetak smrtonosnih brazilskih lutajućih pauka preplavilo njihov dom.

Naime, Consi Taylor (29) je jela bananu kad je uočila neobične bijele mrlje na kori, za koje nije ni slutila da su to otrovni pauci. U taj tren takozvani 'banana' pauci su izvrvili i otrčali preko tepiha.

Consi je sa svojim mužem Richardom (37) te trogodišnjim Benjaminom i četveromjesečnom Annabel bila prisiljena napustiti vlastiti dom i odsjesti u hotelu sve dok se ne provede kompletna dezinsekcija

- Već sam pojela pola banane kad sam uočila nešto bijelo na kori. Približila sam se i ostala sam užasnuta kad sam vidjela da je riječ o paucima.

Ostatak banana vratila je u supermarket Sainsbury gdje su joj dali vaučer od 10 funti te pokrili troškove od 1000 funti koliko je koštalo kompletno čišćenje njihovog doma, odjeće, kao i trodnevni smještaj u hotelu.

- Imamo rigorozne kontrole i zaista ne znamo kako se ovo dogodilo - kazao je glasnogovornik Sainsburyja.

Ovaj otrovni pauk najodgovorniji je za smrt najvećeg broja ljudi među svim paucima u svijetu, a 2007. godine upisan je i u Guinnessovu knjigu rekorda. 'Lutajućim' je nazvan jer se zna prikriti u kućama i automobilima, cipelama i odjeći, kao i u kašetama s voćem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 19:19