NOĆ U PREDGRAĐU

VIDEO Kamera u dvorištu snimila duha? Preletio je preko ograde i poskočio preko auta

Duha su otkrili kad ih je susjeda zamolila pregledati snimke jer su joj ukradeni ukrasi iz vrta
 YouTube

Jedan se britanski par šokirao kad je, pregledavajući snimke sa sigurnosne kamere u svom dvorištu, ugledao kako im po autu skakuće – duh! Barem Lisa i Phil smatraju da je bijela, sjajna spodoba koja je preletjela ogradu i poskočila preko krova njihovog auta upravo duh, a ne kukac ili posljedica nekog tehničkog problema s kamerom.

Lisa smatra da se radi o duhu djeteta starog četiri ili pet godina i šali se da izgleda baš poput dobrog duha Caspera . Objasnila je da su kameru postavili pred nekoliko godina kad im je netko uništio auto, a da su snimke nedavno išli pregledavati jer je njihovoj susjedi netko ukrao ukrase iz vrte pa ih je zamolila pogledati snimke.

Lisin suprug se ipak ograđuje od tvrdnji svoje supruge da se sigurno radi o duhu. Uvjeren je da postoji racionalno objašnjenje, ali kaže da je pregledao vrpcu i da nema nikakvih oštećenja koja bi mogla izazvati nekakvu anomaliju.

- Pregledao sam i auto i nisam našao nikakvih tragova štete, pa duha barem nećemo morati goniti zbog odštete, našalio se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:15