SNIMILE NADZORNE KAMERE

VIDEO: MAJKA IZ PAKLA Usred dućana krvnički pretukla petogodišnjeg sina jer joj na račun nije sjela socijalna pomoć

 Screenshot

Snimka incidenta snimljena nadzornom kamerom u i ispred dućana u ruskom gradu Labitnangi pojavila se nedavno na internetu i izazvala je bijes i zgražanje javnosti.

Video naime, prikazuje majku kako nogama udara svog petogodišnjeg sina - navodno jer ju je izbacilo iz takta to što socijalna pomoć još nije bila isplaćena na njezin račun.

Nakon što nije uspjela podići novce na bankomatu u dućanu, iskalila se na dječaku.

Prvo ga je bacila na pod, a potom snažno nogom opalila u trbuh, nakon što se u kadru pojavila jedna osoba koja je došla pogledati kakva je to buka, ona je zgrabila sina za ruku i izbacila ga iz dućana. Potom ga je podigla sa snijegom prekrivenog poda i odbacila od sebe nekoliko metara te otišla.

Prodavačica je izjurila iz dućana i pohitala prema dječaku kako bi se uvjerila da je sve u redu.

Ovaj jezivi incident dogodio se 10. studenog 2015. Žena je identificirana kao 31-godišnja Zhanna Voitishek protiv koje je pokrenuta istraga.

Ruski istražni komitet za Sky News je kazao kako je Zhanna Voitishek i njezina obitelj pod nadzorom lokalnih vlasti od prošle godine jer se sumnjalo na zlostavljanje dječaka.

- Jednostavno, pukao mi je film. Događa se. Pretjerano sam reagirala, to je sve - navodno je kazala Voitishek.

Ipak, psihijatri su ustanovili kako mlada majka ima psihičkih problema, a skrbništvo nad dječakom trebala bi preuzeti njezina sestra.

Dječak je završio u bolnici, no ne zna se koliko je teško ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 18:06