GASTRONOMIJA

VIDEO: ON JE PRAVI GOLI KUHAR Skupio horde obožavatelja, ali ne zbog ukusne i zdrave hrane koju priprema (iako ima savršen recept za chia puding)

 Screenshot

Djevojke, došlo je vrijeme da se počnete zdravo hraniti - a u tome će vam pomoći Peruanac Franco Noriega (27) koji je proglašen najseksepilnijim kuharom na svijetu. Naime, njegov Instagram profil zaluđeno prati 178.000 sljedbenika, uglavnom žena. I to ne zbog ukusnih i zdravih recepata koje objavljuje, već zbog golišavih fotografija na kojima ponosno pokazuje svoje isklesano tijelo.

Njegov posljednji video-vodič u kojem prikazuje kako napraviti chia puding izazvao je opću histeriju na internetu - pošto ukusan desert priprema samo u boksericama.

- Prvo stavimo dvije žlice bademova maslaca, šalicu bademova mlijeka, tri žlice šećera, malo cimeta i kokosa te sve sastojke izmiksamo u mikseru. Ovo je savršen recept za one koji žele nešto slatko ili pak one koji su na dijeti - govori Noriega koji potom u sastojke ubacuje chia sjemenke i želatinu.

- Ovo je nabolji desert ikad - govori na kraju prezentacije koju je, priznat ćete, malo tko sadržajno popratio.

Franco se iz Perua preselio 2007. u New York nadajući se da će postati glumac, a zapazio ga je slavni peruanski fotograf Mario Testino.

Otkako je počeo kuhati na društvenim mrežama skupio je horde fanova, no većina ih je usredotočena na njegov izgled, a ne na kulinarske vještine.

- Mislim da nitko nije gledao koje sastojke stavlja u mikser. Tko ima vremena za to! - napisao je jedan obožavatelj pod najnovijim videom.

Franco je u New Yorku nedavno otvorio vlastiti restoran pod nazivom 'Baby Brasa'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:42