MIJAU

VIDEO: OVA ŽENA DOISTA VJERUJE DA JE MAČKA Misli da ima oštriji vid i sluh kako bi mogla loviti miševe po mraku

 Screenshot YouTube

Mlada 20-godišnjakinja iz Osla, Norveške, poznata samo pod imenom Nano, u intervjuu za lokalnu radio stanicu je priznala da se osjeća kao mačka od rođenja te opisala svoj izniman osjet sluha i vida što joj po noći omogućuje lov na miševe.

Nano tvrdi da posjeduje mnoge mačje karakteristike - mrzi vodu, sikće na pse i u stanju je komunicirati prilično uvjerljivim mjaucima. Kako bi i ispoljila ono što osjeća, djevojka nosi umjetne mačje uši i rep, piše Daily Mail .

Svoj identitet je otkrila kao tinejdžerka premda kaže da se ‘rodila kao mačka’: ‘Shvatila sam da sam mačka kad sam imala 16 godina i kad su doktori konačno dijagnosticirali što je to sa mnom.’

Pomoću velikih ružičastih, opet umjetnih naravno, mačjih šapa se uređuje, a voli spavati u umivaonicima i na prozorima premda nije objasnila kako točno obzirom na svoju veličinu. Tvrdi da jako dobro vidi po mraku, čak bolje nego na dnevnom svjetlu, no kao najveću prednost ističe izoštren sluh.

Nažalost, još nikad nije ulovila miša. Velika podrška joj je najbolji prijatelj Svien koji ima nekoliko osobnosti, a jedna od njih je mačka. Zato se tako dobro razumiju i ponekad razgovaraju samo ‘mačjim jezikom’.

‘Moj psiholog smatra da mogu nadrasti život mačke, ali ja sumnjam. Mislim da ću cijeli život biti mačka’, kaže Nano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 04:26