GOLIŠAVE TOČE BENZIN

VIDEO: POMAMA ZA BENZINOM Pumpa u Kijevu nudi besplatno gorivo ženama koje dođu u bikiniju: 'Osjeti se pozitivna energija...'

 Screenshot

Dobar marketinški trik pretvorio je prije nekoliko dana jednu benzinsku postaju u Kijevu u virtualnu plažu. Naime, svatko tko bi se na crpki pojavio u bikiniju dobio bi besplatno gorivo. Rezultat? Došlo je na desetke žena u badićima kako bi iskoristile prednost akcije.

- Saznala sam za ovu akciju, a onda predložila suprugu da sudjelujemo - kazala je Jelena, jedna od mušterija u bikiniju.

Ukrajina je inače poznata po dugim i hladnim zimama, stoga je zadnji tjedan u rujnu, dok su stanovnici Kijeva uživali u babljem ljetu s temperaturama koje su se penjali preko 20 °C, bio idealan za ovakav potez.

- Osjeti se pozitivna energija. Više nije ljeto, kraj je sezone kupanja, i lijepo je vidjeti mlade žene još uvijek u bikinijima - kazala je Viktorija, još jedna mušterija benzinske postaje.

No, nisu se samo žene pojavile u redu za besplatno gorivo. Došli su i muškarci s posuđenim kupaćim kostimima i tako nasmijali do suza njihove supruge, djevojke i ostale kupce.

- Mislim da žene to čine kako bi uštedjele novac, ili napunile partnerov automobil. Mislim da je većina ovo napravila zbog novca, a ne zbog zabave - kazala je Maria, koja je također došla u bikiniju natočiti gorivo.

Naime, Ukrajina se suočava s najvećom inflacijom od 1996. godine, a konflikt na istoku države kriv je za enormni pad gospodarstva kao i za smrt više od 8000 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 21:02