OPASNA RUPA

Video: Prilično zastrašujuća scena propadanja ceste šokirala i policiju i građane

 Facebook City of Madera Police Department / Facebook City of Madera Police Department

Čini se da se ceste diljem svijeta ni po čemu ne razlikuju, barem kad je u pitanju njihovo propadanje. Rupe u asfaltu impresivne su podjednako u Zagrebu i Kaliforniji.

Kalifornijska je policija snimila trenutak kad se nasred ceste stvorila golema rupa koja se naočigled svih prisutnih još povećavala dok je cesta propadalam, a video su objavili stranici Policijske postaje Madera na Facebooku.

U statusu su napomenuli da se još uvijek ne zna točan uzrok ove nevolje, no najvjerojatnije je cesta stradala uslijed nedavnih jakih kiša. Kompletan komad ceste, asfalta propao je u kanalizaciju, a rupa je duboka otprilike pet do šest metara.

Cesta koja se urušila smještena je u naseljenom dijelu grada Madere, a korisnike Facebooka je toliko impresionirala da su ostavili na stotine komentara i gotovo pet tisuća puta su podijelili video, prenosi Daily Mail.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 02:58