IZNENAĐENJE!

VIDEO: PROJEKT KOJI ĆE VAS DANAS NAJVIŠE ODUŠEVITI Kći ocu astronautu poslala poruku u svemir, i to uz pomoć 11 automobila

 Screenshot

U svijetu napredne tehnologije u kojem danas živimo sve je moguće, pa tako i poslati poruku u svemir i to uz pomoć automobila.

Naime, automobilska kompanija Hyundai i nekoliko profesionalnih vozača odlučilo je pomoći astronautovoj kćeri Stephanie iz Hustona u Teksasu da pošalje svom ocu koji radi na Međunarodnoj svemirskoj postaji kratku, ali toplu poruku - onu koju će sigurno vidjeti.

- Moj tata ima neobičan posao. On živi i radi u svemiru gdje obavlja puno eksperimenata. Puno izbiva iz kuće i ostaje tamo dugo vremena. Nedostaje mi kad ga nema. Poruka mora biti velika kao grad u kojem sada živim. Tako velika da ju može vidjeti iz svemira. Vjerojatno će uzeti svoj fotoaparat i uslikati ju. Jer voli fotografirati. Bio bi potpuno u šoku kada bi ugledao poruku i mi bi mu još više nedostajali - kazala je Stephanie prije nego li su automobili započeli 'pisati' u pijesku veliku poruku 'Steph te voli!'

Projekt koji je ostvaren 18. siječnja ove godine iskorišten je kao reklama za Hyundai Genesis, a njime je poruka koja se prostirala na 5,556,411.86 četvornih metara upisana i u Guinnessovu knjigu rekorda kao 'najveća slika koju je ostavio trag gume'.

- Bok Stephanie, tata je. Samo sam ti želio reći da te volim i hvala ti - kazao je tata koji je zaista uslikao poruku u pijesku što je potvrdio fotografijom.

- Sretna sam što ju je vidio i što zna da doma mislimo na njega. On gore vidi gomilu nevjerojatnih stvari, ali nadam se da mu je ova poruka dosad najbolje što je vidio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 04:03