PROVOKACIJA

VIDEO: SEKSI ILI NASTRANO? JE LI OVAJ PUT PRETJERALA? Procurile scene iz Rihanninog spota toliko su nasilne da su ih izbacili iz finalne verzije

Rihannin spot 'B*tch, Better Have My Money' na YouTubeu je pregledan već više od 55 milijuna puta
 Foto: Screenshot Youtube

Rihannin spot 'B*tch, Better Have My Money' na YouTubeu je pregledan već više od 55 milijuna puta. Kako i ne bi kad je lijepa pjevačica u većem dijelu spota gola ili ne baš obilno obučena.

Inače, provokativni spot osim golotinjom, obiluje i prostačenjem i nasiljem pa se može reći kako je Rihanna upregnula sve snage da iznjedri spot koji će pokazati nešto što dosad još nije viđeno, s obzirom da pjesma pomalo zvuči kao da smo je već puno puta do sad čuli.

Zbog svog eksplicitnog sadržaja, spot je izašao u dvije verzije: jednu malo pristojniju i jednu eksplicitnu prije koje stoji upozoranje LNV, odnosno Language, Nudity, Violence - jezik, golotinja, nasilje.

No iako i ovako dovoljno šokantan, u originalu je zamišljen još šokantnijim. Naime, nedavno su se pojavile i neke scene koje su trebale biti u spotu, ali su toliko nasilne da je naposlijetku odlučeno kako će biti izbačene iz finalne verzije.

U njima Rihanna paradira u uskoj haljini načinjenoj od potpuno prozirne plastike. I prostorija u kojoj se nalazi s još nekoliko likova, prekrivena je plastikom kao da je pripremljena da se u njoj odigra vrlo krvav zločin.

U sobi je i muškarac zavezan za stolicu, a u spornoj sceni Rihanna mu prilazi i reže različite dijelove tijela te se odrezanim dijelovima hvali prijateljicama.

Pogledajte (ako baš želite) scene izbačene iz spota:

Rihannin finalni video možete pogledati ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 07:19