OBJAVILI NA FACEBOOKU

VIDEO: SNIMKA PROSTITUCIJE KOJA JE ŠOKIRALA REGIJU: 'Koliko za nas trojicu?' PROSTITUTKE: 'Svi za 45 eura. Ne smijemo niže, imamo gazdu'

Šokantna snimka pojavila se na Facebook grupi 'Uživo s balkanskih ulica'. Trojica muškaraca tajno su snimili razgovor s dvije prostitutke iz Bosne i Hercegovine.

Njih troje (lica im se ne vide na snimci) sjeli su u auto i zaustavili se kraj djevojaka, a za vrijeme razgovora o pružanju seksualnih usluga, jedan je cijeli razgovor potajice snimao. Pitali su djevojke za cijenu usluge. Djevojke kažu da je cijena za svu trojicu 90 konvertibilnih maraka (oko 45 eura). Momci pokušavaju sniziti cijenu, no bezuspješno. Djevojke objašnjavaju kako je cijena fiksna te da ne mogu dodatno sniziti tarifu jer 'imaju gazdu'.

Momci sve snimaju, pa odlaze. Odlučuju objaviti video u Facebook grupi. Njihov motiv objavljivanja snimke je dvojben - je li to osveta zato što im djevojke nisu htjele spustiti cijenu ili je to poriv da se uključe u borbu protiv prostitucije? Nije teško naslutiti točan odgovor.

No, ono što možda i najviše šokira u priči jest cijena, koja indicira u kakvoj bijedi se živi na području nama susjedne Bosne i Hercegovine. Hoće li nas iznenaditi ako se slična snimka uskoro napravi i negdje u Hrvatskoj?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 10:23