SPORTAŠI U AKCIJI

VIDEO: SPAČKA STOLJEĆA Baseball ekipa uvjerila novog kolegu kako je jedan od igrača gluh. Pogledajte reakciju!

'Idiot.'

Bila je to uobičajena reakcija većine kolega iz ekipe nakon što su Jeffa Francoeura, novog igrača baseball kluba El Paso Chihuahuas, uvjerili kako je jedan drugi njihov kolega, Jorge Reyes, gluh.

I ne sam to, nego su spačku izvodili čitav mjesec, a sve je zabilježeno kamerom.

Urnebesni video objašnjava kako je sve počelo, a prikazuje reakcije igrača i njihovu nevjericu da Francoeur može biti toliko glup da povjeruje u nešto poprilično nevjerojatno - da netko gluh može igrati baseball.

U intervjuu s Francoeur prikazanom u kratkom filmiću pita ga se kako je igrati s Reyesom, a on odgovara:

- Jako je zabavno igrati s njim. Očito je da je prošao puno toga u životu. Biti gluh i ujedno biti igrač baseballa je jako teško i zaista je zadivljujuće gledati kako njemu to uspijeva.

U idućoj sceni pojavljuje se Reyes koji objašnjava:

- Bok, ja sam Jorge Reyes i definitivno nisam gluh.

Igrači su potom s Codyjem Deckerom koji je snimao filmić podijelili nekoliko smiješnih primjera kako su 'nasanjkali' Francoeura.

Menadžer ekipe Pat Murphy ispričao je kako je jedan igrač tijekom utakmice uzviknuo 'glave gore' i svi su odreagirali osim Reyesa.

Drugi put, Francoeur je pitao Murphyja kako Reyes komunicira s ostatkom ekipe, a ovaj mu je odgovorio kako im čita s usana.

Treći se pak put Francoeur našao u restoranu isto vrijeme kad i Reyes i njegova supruga. Reyes se pravio gluh, a kad je Francoeur pitao njegovu suprugu kako komuniciraju, ona mi je odgovorila da pričaju putem sms poruka i rukama.

- Rukama! Nije mu čak rekla ni znakovnim jezikom, nego rukama - našalio se Decker.

Na kraju videa prikazan je tim okupljen u klubu kako gleda filmić, a Francoeur sjedi među njima.

U trenutku kad Reyes kaže 'Bok, ja sam Jorge Reyes i definitivno nisam gluh', Francoeur pocrveni, a njegovi kolege počnu se histerično smijati.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 05:56