NERED U HOTELU

VIDEO: TURIST IZ NOĆNE MORE Popio dvije boce viskija pa demolirao sobu, a policija ga je izvela na kolicima za prtljagu: 'Bio je prevelik!'

 Screenshot

Na internetu se pojavila snimka šokantnog sadržaja koja prikazuje pijanog škotskog turista kojeg osoblje hotela u Filipinima i policija vuku na kolicima za prtljagu, nakon što je gojazni muškarac bacao hranu i borio se s policijom pred zaprepaštenim gostima.

Nakon što su ga izveli iz hotela, prevrnuli su ga na pločnik, a potom iskoristili plahtu kako bi ga podigli s tla. Ipak, morali su pozvati hitnu jer je bio predebeo da bi ga vozili u policijskoj 'marici'.

Bivši televizijski kamerman Ian Maclean, zgrabio je kameru kada je čuo pomutnju i cijeli incident snimio.

- Potrčao sam niz hodnik kako bi vidio što se događa. Pijani turist bio je samo u gaćama i glasno je vikao, psovao i lupao, bacao hranu i druge predmete na pod, a onda se suočio s policijom. Bio je divlji i potpuno izvan kontrole. Policija kojoj je prijetio pozvala je pojačanje, a onda su se borili staviti mu lisice jer su njegovu zglobovi bili preveliki.

Nakon što su ga uhitili, obukli su mu hlače i smjestili na kolica za prtljagu.

Na posljetku su ga uspjeli staviti u vozilo hitne pomoći nakon čega je odveden u bolnicu na pregled.

Gosti su kasnije ušli u njegovu sobu kako bi vidjeli što je sve razbio i tamo su našli dvije prazne boce viskija.

- Zbog njegove debljine nisu znali kako ga spustiti s trećeg kata pa su se dosjetili kolica i spustili ga dizalom. Pošto nije stao u policijski kombi, nazvali su hitnu, vezali ga i odvezli u bolnicu - prepričao je Maclean.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 13:51