NAPAD IZ ČISTA MIRA

VIDEO: UHIĆEN ZLIKOVAC IZ PODZEMNE Zbog ovog gnjusnog poteza je čak i tjelohranitelj Lady Gage nudio novčanu nagradu

 Screenshot / YouTube

Prošlog je tjedna ljude diljem svijeta šokirao video snimljen u berlinskoj podzemnoj željeznici na kojoj se vidi nekolicina huligana od kojih jedan djevojku koja prolazi nogom gura niz stepenice. Snimka nadzorne kamere proširila se internetom uz nebrojene osude.

Međutim, svjedoci su bili sramežljivi i policija nije imala puno tragova sve dok se nije javio tjelohranitelj pjevačice Lady Gage i Charlize Theron, Michael Kuehr (54), koji je ponudio nagradu od dvije tisuće eura (oko 15.000 kuna) za bilo kakvu informaciju o počiniteljima.

Kuehr je za Daily Mail rekao da je on samo jedan u nizu ljudi koje je snimka šokirala: ‘Skoro sam povraćao dok sam za doručkom gledao video.’

Djevojka je silazila u podzemnu željeznicu kad su se ondje našla četvorica mladih muškaraca s pivama i cigaretama u ruci. Jedan od njih ju je, dok je hodala po stepenicama, gurnuo nogom u leđa tako da je završila na dnu stepenica na podu.

‘Jako sam protiv bilo kakve osvete, zato imamo zakone. Sebe vidim kao osobu koja podržava rad policije’, rekao je Kuehr.

54-godišnji tjelohranitelj potaknuo je ljude da se jave njemu ili policiji ako imaju bilo kakve informacije uz pomoć novčane nagrade. Također je lokalnim medijima rekao da želi donirati 10.000 eura (oko 75.000 kuna) kako bi pomogao rasvijetliti slučaj, a dodatnih 5.000 eura (oko 37.000 kuna) želi donirati djevojci i njezinoj obitelji kako bi se odmorila i oporavila od incidenta. Nakon ovog groznog napada djevojka je prebačena u bolnicu, pisali su lokalni mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:24