DRUŠTVENI EKSPERIMENT

VIDEO: URNEBESNO Kako dečki reagiraju kad im se na spoju dogovorenom preko interneta pojavi debeljuca

 Screenshot

Nedavno istraživanje pokazalo je da je najveći strah žena da će putem interneta upoznati serijskog ubojicu. Najveći strah muškaraca je pak - da će žena koju upoznaju biti debela. Stoga je ekipa s YouTube kanala Simple Pickup odlučila testirati tu teoriju. Za potrebe eksperimenta njihova zgodna prijateljica Sara navukla je debelo spužvasto odijelo, uz pomoć vizažista zalijepila podbradak na lice i uputila se na spojeve koje je dogovorila putem stranice za upoznavanje Tinder.

'Izgledaš malo drugačije nego na slikama', 'Koliko su stare slike koje si postavila na Internet', 'Ne bih htio biti nepristojan, no na fotografijama izgledaš puno mršavije', 'Jesi li trudna?' - dečki se nisu susprezali izraziti svoje mišljenje, a nezadovoljstvo na licima nisu prikrivali.

- To sam ja, važno je ono što je unutra - kazala je Sara, no nije dobila nimalo ugodan odgovor.

- Netko to vidi na taj način, netko ne. Malo sam uzrujan. Potrošio sam benzina da bih došao ovamo. Ne mogu ovo raditi - odbrusio je muškarac s kojim se našla.

- Ne volim kad mi ljudi lažu - kazao je drugi, okrenuo se drugi i jednostavno otišao.

Treći se pokušao izvući lažima.

- Nisam siguran da sam dobro postupio kada sam posjetio Tinder. Ja sam oženjen, ipak, hvala ti - kazao je i dao petama vjetra. Četvrti je pak otišao u zahod i nikad se nije vratio.

Jedini koji je ostao saznao je šokantnu istinu. Sara mu je otkrila kamere i pokazala spužve pod suknjom, te mu je zahvalila što je jedini ostao.

- Želio sam biti pristojan - kazao je kratko.

Zaključak društvenog eksperimenta objavljenog na YouTube-u, piše Metro, jest da su muškarce zanima samo izgled, ili je tako barem na prvu.

Nakon ovog, ekipa Simple Pickup-a odlučila je napraviti i obrnuti eksperiment. Pogledajte kako žene reagiraju na punašne muškarce:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:00