MARKO LIVAJA: RUBIN JE VELIKI KLUB

'U Rusiji su me pregledavali 16 sati. Kao da idem u Real...'

 getty images

Iz ruskog prvoligaša Rubina potvrdili su da su potpisali petogodišnji ugovor s povremenim mladim hrvatskim reprezentativcem Markom Livajom (20). - Kad mi je agent rekao da idem u Rubin, osjetio sam snažnu emociju. Sretan sam i ponosan što me je klub poput Rubina odabrao. Jedva čekam da zaigram za momčad. Hvala navijačima Atalante i Intera. Sada sam igrač Rubina i želim osvojiti srca njegovih navijača - rekao je Livaja za službenu web-stranicu kluba iz Kazanja.

Naš je napadač posljednju sezonu i pol bio član Atalante u koju je došao iz Intera. Kao član ''nerazzurra' je prošle sezone u Europa ligi zabio jedan gol svome budućem klubu koji to očito nije zaboravio. U razgovoru za portal GianlucaDiMarzio.com, Livaja je još malo detaljnije progovorio o odluci da nastavi karijeru u Rusiji. - Rubin je veliki klub koji je posljednjih godina lansirao nekoliko igrača, nastupao u Ligi prvaka i Europa ligi. Tijekom liječničkih testova sam shvatio o kako ozbiljnom klubu se radi. Bio sam na pregledima dva dana po osam sati. Osjećao sam se kao da sam došao na testove u Real Madrid - naglasio je Livaja koji ne žali što odlazi iz Italije.

- Italija je sjajna zemlja u kojoj mi je bilo dobro. Tko zna, možda se jednog dana vratim. Ne žalim ni za čim, osim možda zbog toga što sam morao otići iz Intera u trenutku kad je klubu nedostajalo napadača. Na pitanje bi li nešto promijenio da može, odgovorio je: - Nekoliko epizoda u kojima sam ispao zločesti dečko. Ali to se dogodilo jer nisam igrao i bilo mi je teško na klupi. Bit će bolje, samo se nadam da više neću grijati klupu. Nemam težak karakter, pitajte moje suigrače. Samo mi se događaju pogreške kao i svakom 20-godišnjaku.

Nedavno je Livaja došao u sukob i s dijelom navijača Atalante. - Nisam mogao otrpjeti uvrede na račun moje majke i moga porijekla. Reagirao sam onako kako bi i svatko drugi. Međutim, uvijek sam volio prave navijače Atalante, oni su fantastični.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:47