Za lakši život u pokretu

Najbitnije stvari nalaze vam se na dlanu, otkrili smo sedam aplikacija uz koje nema dosadne zime!

Od bankarskih usluga pa sve do audio knjiga, ovo su najbolje aplikacije sezone
 Promo

Život u pokretu svojevrstan je moto današnjice, a stvari nikada nisu bile jednostavnije kao što su uz Huawei Mobile Services. Danas uz samo nekoliko pokreta prstom putem svog pametnog telefona možete odraditi sve ono što bi vam prije oduzimalo dragocjeno vrijeme i zahtijevalo odlazak iz kuće. Stoga vam otkrivamo kako na najbolji način iskoristiti prednosti svog Huaweija i opcije koje nudi AppGallery.

image
Promo

Sjetite se samo koliko ste vremena znali provesti čekajući u redu u banci ili pošti kako bi platili račune. Danas je to stvar prošlosti! Naime, odlazak u poslovnice zamijenile su aplikacije, bez obzira na to u kojoj banci se nalazite, jednako kao i mogućnost upravljanja HEP uz m-hepi te eGrađani aplikacijama. Istekla vam je vozačka dozvola? Preko eGrađanina možete ispuniti sve potrebne obrasce i uplate i samo podići vozačku kada bude gotova. Vrijeme je za isplatu mjesečne rate kredita i otplatu računa? Sve možete srediti putem online bankarstva pomoću aplikacija PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a tu je i Keks Pay.

A nakon što sredite račune i režije, vrijeme je za malo opuštanja. Uz silne poslovne i obiteljske obaveze niste već jako dugo pročitali knjigu? Bez brige, niste jedini, ali u spas dolazi Book&Zvook, prva aplikacija audio knjiga na hrvatskom jeziku. Slušajte najdraže knjige ili one koje već godinama ne stignete uhvatiti dok se vozite, dok uživate u kadi ili dok pripremate hranu! Naravno, knjige nisu rezervirane samo za odrasle, već i za klince! Aplikacija Pričalica odlična je opcija za roditelje, ali i djedove i bake. Nudi najljepše bajke i priče za djecu na hrvatskom jeziku koje će vam pomoći umiriti klince tijekom dana, ali i prije spavanja. Jer realno, postoji li išta bolje od bajke prije sna?

image
Promo

Dijete vam je odlično u sportu ili možda vi imate talent koji još nije prepoznat? Pojam sportskih skautova koji novače talente nije nepoznanica, ali sada postoji i online opcija! Aplikacija Sportyn specijalizirana je za promociju, identifikaciju i selekciju vrhunskih sportaša. Sve što je potrebno jest snimiti klip tijekom treninga/vježbi, uploadati na Sportyn i shareati sa svijetom. Nikad ne znate tko će vas uočiti i možda baš vi ili vaše dijete postanete nova sportska senzacija. O inspiraciji koju možete pronaći za odlične sportske trikove da ni ne pričamo.

image
Promo

A kako bi ostali u toku s novostima iz svijeta sporta, ali i dnevnim informacijama i vijestima, iskoristite prednosti aplikacija domaćih medija. Uz Jutarnji list aplikaciju možete na jednom mjestu pročitati sve vijesti, ali i vrhunske članke i reportaže najboljih novinara u zemlji. Uz opciju push notifikacija, možete dobivati najnovije i najbitnije informacije istog trenutka kada se objave. Ako ipak preferirate dobar stari radio, zasigurno obožavat će aplikaciju Otvorenog radija koja je savršena kombinacija dobre glazbe, zabave i najnovijih vijesti.

Osim prednosti aplikacija, iskoristite Huawei Mobile Services opcije kako biste zabilježili najljepše trenutke. Zahvaljujući vrhunskim kamerama koje nude Huawei pametni telefoni, Huawei Video opcija je fantastičan način na koji možete snimiti neprocjenjive trenutke, a kako bi bili sigurni da nećete ostati bez najdražih uspomena, sve možete pohraniti na Huawei Mobile Cloud.

image
Promo

Kao šećer na kraju ostaju vam brojne aplikacije koje mogu biti od velike pomoći kod svakodnevnih obaveza, ali i one koje će vas relaksirati, nešto naučiti i zabaviti. Petal Search napravljen je upravo s tom misijom, a na vama je samo da odaberete aplikacije koje su vam potrebne. Prepustite se prednostima moderne tehnologije i olakšajte si te uljepšajte svakodnevicu!

Top aplikacije za svaki dan

Top aplikacije za svaki dan

m-hepi – preuzmite ovdje

Aplikacija pomoću koje možete pratiti potrošnju struje i plaćati račune

e-građani – preuzmite ovdje

Aplikacija za generiranje jednokratnih lozinki potrebnih za autentifikaciju putem Nacionalnog identifikacijskog i autentifikacijskog sustava (NIAS) i pristup uslugama u sklopu projekta e-Građani

Book&Zvuk – preuzmite ovdje

Aplikacija za audio knjige na hrvatskom jeziku koja nudi širok izbor autora, uključujući i domaće pisce

Pričalica – preuzmite ovdje

Aplikacija s najljepšim bajkama i pričama a za djecu na hrvatskom jeziku, a nudi i mogućnost izrade personaliziranih priča

Sportyn – preuzmite ovdje

Aplikacija specijalizirana je za promociju, identifikaciju i selekciju vrhunskih sportaša

Jutarnji list – preuzmite ovdje

Aplikacija Jutarnjeg lista donosi sav sadržaj iz Hanza media publikacija (Jutarnji list, Sportske novosti, Novac.hr, Dobra hrana, Dom i dizajn, Euroactiv.hr)

Otvoreni – preuzmite ovdje

Aplikacija nudi slušanje pet različitih online kanala, a nastavlja raditi i kada se mobitel zaključa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:32