Klub pogodnosti

Vrata METRO centra sada su otvorena svima, pogotovo ljubiteljima dobre hrane i kuhanja

Članovi Foodie Cluba mogu nabaviti kulinarsku opremu i široki asortiman proizvoda namijenjenih profesionalnim kuharima
 iStock

METRO je trgovački centar koji je oduvijek poznat po niskim cijenama te širokom asortimanu visokokvalitetnih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po veleprodajnim cijenama. Ono po čemu je isto tako poznat jest da se u njemu ne može kupovati bez METRO kartice koja je bila dostupna samo za pravne osobe, ali zahvaljujući novim promjenama sada su vrata ovog trgovačkog lanca otvorena svima!

Za to je zaslužan METRO Foodie Club, klub pogodnosti u sklopu kojeg članovi imaju pristup svim METRO centrima u Hrvatskoj i brojnim benefitima pri kupnji u METRO-u, a u njega se mogu učlaniti pravne te fizičke osobe. Članovi Foodie Cluba mogu tako nabaviti profesionalnu kulinarsku opremu i široki asortiman proizvoda namijenjenih profesionalnim kuharima. Osim pristupa specifičnom asortimanu za chefove, za članove Foodie Cluba METRO je osigurao i redovite popuste, loyalty akcije, prilike za učenje od profesionalnih hrvatskih chefova i gastro influencera te inspirativne recepte i ideje.

Besplatno članstvo

- Poslovanje METRO-a kontinuirano razvijamo u skladu s trendovima i zahtjevima tržišta, a u posljednje vrijeme bilježimo velik interes hobi kuhara za našim asortimanom. Kulinarski entuzijasti, koji se kuhanjem ne bave profesionalno, ali s nama dijele strast za kuhanjem i dobrom hranom, od sada, uz svoju karticu Foodie Cluba, u METRO-u mogu nabaviti specifične gastro proizvode koji su obično dostupni samo profesionalcima, kao i profesionalnu kulinarsku opremu poput noževa, miksera i druih proizvoda- rekao je Igor Kotaran, direktor marketinga u METRO C&C Hrvatska.

image
METRO Foodie Club
METRO

Članstvo u Foodie Clubu u potpunosti je besplatno. Sve što je potrebno napraviti jest prijaviti se na: bit.ly/METROFoodieHR i nakon registracije digitalna kartica stići će na priloženu e-mail adresu u roku od 24 sata. Pravo na prijavu imaju svi zainteresirani građani i postojeći METRO-ovi kupci, uključujući pravne i fizičke osobe. Važno je još i naglasiti da u METRO centrima moguće kupovati i bez Foodie Club kartice.

Iako je METRO sada postao otvoren za sve, to ne znači da su zaboravili na pravne osobe. Iz kompanije navode da i dalje ostaju pouzdani partner profesionalaca, što znači da profesionalni kupci u METRO-u mogu uvijek računati na proizvode i usluge koji im trebaju kako bi svoje poslovanje kontinuirano unaprjeđivali na zadovoljstvo svojih gostiju.

Proizvodi svjetske klase

Što se tiče fizičkih osoba, potrebno je objasniti da oni proizvode kupuju po maloprodajnim cijenama. Naime, sukladno zakonima Republike Hrvatske, fizičkim osobama mora biti uračunat porez na dodanu vrijednost, odnosno PDV. Veleprodajna cijena je manja jer su poslovni subjekti, odnosno tvrtke, oslobođene tog PDV-a. No, čak su i maloprodajne cijene za pojedine proizvode niže nego kod drugih trgovačkih lanaca s time da se na policama METRO-a nalaze proizvodi svjetske klase u mnoštvu kategorija, poput profesionalne gastro opreme, svježeg i ultra svježeg asortimana, temeljnih namirnica, riba i mesa, slastica, proizvoda za kućanstvo i njegu tijela, elektronike te mnogim drugima. Osim toga, METRO posebnu pozornost pridaje suradnji s lokalnim dobavljačima i razvoju asortimana hrvatskih proizvoda te proizvoda iz organskog uzgoja.

Za kraj treba još dodati da METRO u Hrvatskoj ima 10 centara u kojima se higijenske mjere provode često i detaljno. Zapravo, zbog veličine prostora centara, kupnja u METRO-u još je sigurnija zbog mogućnosti održavanja veće socijalne distance nego u drugim centrima.

- U METRO centrima provodimo najstrože higijenske mjere kako bismo zaštitili naše kupce I djelatnike. Zahvaljujući prostranosti naših centara pružamo sigurno okruženje I ugodno iskustvo kupnje – kaže Kotoran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 11:52