ZASLUŽENI ODMOR

Vrijeme je za nove tradicije, ovaj Uskrs provedite na nezaboravnoj destinaciji

Lošinjski hotel s pet zvjezdica Bellevue predstavlja luksuzni program u kojemu će uživati svi uzrasti
 Hotel Bellevue

Tradicionalno je Uskrs blagdan koji provodimo kod kuće i u krugu obitelji. No, vremena se mijenjaju pa zašto ne započeti nove obiteljske tradicije s trenucima koje ćemo pamtiti do kraja života? Hrvatska obala je najbolji odabir za putovanja i ove, ali i svake druge godine.

Priroda kao iz najljepših filmskih kadrova, bogata gastronomska i enološka ponuda, resorti i skrivene uvale bogate mirisnim biljem i raslinjem. Zvuči čarobno, zar ne? Jedna od destinacija koja nam je posebno zapela za oko je kvarnerski otok Lošinj i nagrađivani hotel s pet zvjezdica Bellevue koji je ovog Uskrsa za sve svoje posjetitelje, po prvi put, osmislio jedinstveni program namijenjen svim ukusima i uzrastima.

image
Hotel Bellevue

Program vrijedi od 2. do 5. travnja, a cijena po noćenju kreće od 299 eura što uključuje smještaj za dvije osobe u Superior Atrium sobi i sudjelovanje u zanimljivim uskršnjim aktivnostima, uz boravak od najmanje tri noći tijekom prazničnog vikenda.

Za Uskrs se uvijek dobro jede, ali ovo je nova razina hedonizma

Goste koji dolaze već u četvrtak, 1. travnja, će u Hotelu Bellevue razmaziti popodnevnim čajem vrhunskog brenda Ronnefeldt uz čajne sendviče, tople pogačice i ostale slatke delicije. Gastronomsko putovanje za sve osjete kreće od petka. Dok djeca uživaju na film & pizza partyju, roditelji mogu večerati u restoranu Matsunoki.

Radi se o modernom prostoru s istaknutim sushi barom i otvorenom kuhinjom koja posjetiteljima pruža uvid u pripremu hrane koja će im kasnije doći na tanjure. Matsunoki je fuzijski restoran što znači da nudi tradicionalnu japansku kuhinju u kojoj se spajaju originalne japanske namirnice sa svježim mediteranskim namirnicama iz lokalnog ekološkog uzgoja.

Na sam Uskrs gosti mogu pojesti poseban uskršnji brunch u hotelskom restoranu Bava.

image
Hotel Bellevue

Uskršnji wellness? Itekako!

Iskreno govoreći, Lošinj je toliko lijep da je dovoljno čak i samo ležati na ležaljci te upijati pogled, mirise i zvukove. No, budući da je Lošinj poznat po vrhunskim spa programima, mnogi upravo Lošinj biraju za svoj wellness odmor. Upravo Bellevue Spa Clinic donosi ono najbolje iz svijeta beauty trendova, wellness tehnologije i ekskluzivnih tretmana. Jako chic Bellevue Spa Clinic, dobitnik nagrade World Spa Awards u kategoriji Croatia's Best Hotel Spa, nudi sveobuhvatan wellness ekosustav, koji svakom tko uživa u nekom od tretmana, donosi vidljive rezultate s dodirom glamur. Jedinstveni spa i wellness pristup integrira najbolje visokotehnološke terapije ljepote s klasičnim wellness tretmanima.

Na Lošinju ne nedostaje romantike

image
Hotel Bellevue

Neopisive boje i mirisi ljekovitog bilja koje nas okružuje ispunjaju nam sva čula. Živopisni i živahni Mali te mirni i skroviti Veli Lošinj prave su oaze zdravlja i zdravog življenja. Romantične šetnje uz more u hladovini drevnih borova okrijepit će vas ljepotom i mirisima ljekovitog bilja, a posjet Mrtvaškoj uvali, gdje će vas očarati svaki pogled na more i otoke, upotpunit će vikend s boljom polovicom. Za sve parove koji ovog Uskrsa odluče otputovati na Lošinj i stvoriti nove tradicije, Hotel Bellevue pripremio je bogat večernji program poput a cappella izvedbi, gin i jazz pod zvijezdama, a vrhunac će biti izvrsna gastronomska simfonija trojice vrhunskih kulinarskih majstora koja će oduševiti svakog gurmana, a na programu je u dan prije Uskrsa.

... a odlično će se zabaviti i najmlađi

Posebno kreirani Easter Splendour paketi u Bellevue hotelu, koji se kreću od tri noćenja za dvije osobe, uključuju niz uskršnjih aktivnosti za sve uzraste, ali valja naglasiti kako će i oni najmlađi biti oduševljeni posebnim programom poput uskršnjeg lova na pisanice, kulinarske radionice, tenis akademije za djecu i radionice izrade čokolade Willyja Wonke.

Jedna od najzanimljivijih ideja u programu je svakako eko izlet u prirodu – zasadi svoj bor. Ima li boljeg načina da najmlađima objasnimo važnost ekologije i povratka prirodi nego da sami ostave svoj trag u mirisnim lošinjskim šumama bora.

Lošinj je zbog svoje jedinstvene mikroklime i bogate prirode prepoznat kao ‘ljekovito mjesto’ sa bogatom prirodom, kristalno čistim morem i čak 2600 sunčanih sati godišnje. Osim hotela Bellevue, ovog Uskrsa smještaj možete potražiti i u Boutique Hotelu Alhambra i Vitallity Hotelu Punta koji svoja vrata, baš kao i Bellevue, otvaraju 1. travnja, kako bi svi željni odmora svoje Uskršnje blagdane proveli u miru i čarobnim blagodatima ovog otoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:51