HRVATI NA CIJENI

ZIMSKI MERCATO Kovačić ide u Real ako Khedira ode, Kramarićev transfer ulazi u završnu fazu

Informacije Sportmediaseta govore da je Napoli ponudio Wolfsburgu 12 milijuna eura za Perišića
 getty images

Glasine iz europskih sportskih rubrika sve jasnije sugeriraju da će Serie A ove zime postati dolazno-izlazni terminal za hrvatske reprezentativce, na kojem najviše odzvanjaju dva imena: Mateo Kovačić i Andrej Kramarić.

Nakon što su već razrađene taktičke analize njegova uklapanja u Barcelonu, Corriere dello Sport objavio je kako se u lov na Kovačića uključio i Real Madrid. Iako je Carlo Ancelotti komentirajući ozljedu Luke Modrića izričito naglasio da u siječnju neće dovoditi pojačanja za veznu liniju, rimski sportski dnevnik ima informaciju da je Real poslao upit u Milano.

Novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da će se šanse za transfer povećati ukoliko Khedira u siječnju potpiše za Bayern (ili neki drugi klub), ali dodaje da Kovačićeva cijena nije manja od 30 milijuna eura.

- Normalno je da stižu ponude za njega, svi dobri igrači privlače interes drugih klubova. Zato je naš zadatak omogućiti Mateu da ovdje napreduje, kako bi u godinama koje dolaze činio razliku - poručio je novi trener Intera Mancini.

Pogodak protiv Standarda još će malo posvjetliti auru Andreja Kramarića koji u Rijeci, sve je izvjesnije, broji svoje posljednje utakmice. Calciomercato izvještava da su na Kantridi u četvrtak bili predstavnici Juventusa i sada više nije tajna da se ušlo u završnu fazu pregovora.

U priču o Hrvatima i Serie A treba još ubrojiti i Ivana Perišića, čiji je agent Franco Iovini prije desetak dana potvrdio interes Napolija te dodao da bi Omišanin rado potpisao za Benítezovu momčad. Posljednje informacije Sportmediaseta govore da je Napoli ponudio Wolfsburgu 12 milijuna eura, no “vukovi” su granicu postavili na 15 milijuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:43