CROMA 2018.

Direktor tvrtke Odašiljači i veze Mate Botica dobitnik je nagrade menadžer godine

Do sada je ovu nagradu primilo 250 menadžera, a ove je godine izabrano petnaest najboljih
Grupna fotografija svih dobitnika nagrade za menadžera i poduzetnika 2018. godine
 Neja Markičević / CROPIX

Mate Botica, član Uprave i direktor Odašiljača i veza izabran je za najboljeg menadžera godine u kategoriji javnih poduzeća na 28. susretu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika održanog u Hotelu Westin Zagreb, u sklopu kojeg mu je uručena godišnja nagrada i priznanje „Menadžer godine CROMA 2018“. Ovo priznanje odjeljuje se od 1992. godine najboljim gospodarstvenicima iz cijele Hrvatske. Do sada je ovu prestižnu nagradu primilo 250 menadžera, a ove je godine stručni žiri izabrano petnaest najboljih u devet kategorija.

Tako su u kategoriji velikih poduzeća za menadžerima godine proglašeni Josip Faletar, predsjednik Uprave vinkovačke tvrtke DI Spačva i Željko Mandarić, osnivač i direktor tvrtke Manšped. U kategoriji srednjih poduzeća, titulu najboljih, donesli su Danijel Zadjelović, predsjednik Uprave tvrtke Lipik Glas i Mato Vladić, član Uprave i direktor tvrtke Decospan, dok je Denis Sušac, suosnivač i direktor osječke tvrtke Mono proglašen menadžerom godine u kategoriji malih poduzeća.

Mario Kralj, vlasnik tvrtke Hangar 18 d.o.o. dobitnik je nagrade projekt menadžera, a nagradu za životno djelo primili su Nikica Gabrić, ravnatelj Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost i Bernarda Cecelja, direktorica tvrtke Bernarda d.o.o. iz Nedelišća.

Prisutne je pozdravio i predsjednik HUM-CROMA Vladimir Ferdelji, koji je tom prigodom čestitao svim dobitnicima i poručio kako su ovogodišnji laureati zajedno ostvarili prihod od jedanaest milijardi kuna i osigurali 900 novih radnih mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:41