Širenje poslovanja

Od danas ova taksi usluga dostupna je i u Osijeku, evo kako ostvariti popust od 50 kuna

Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, s autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih romobila
Bolt u Osijeku
 Bolt

Od danas je Bolt dostupan svim građanima i turistima u Osijeku te je tako postao prisutan u svim dijelovima Hrvatske. Širenjem dostupnosti na Osijek Bolt je postao dostupan u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Unosom koda BOLTOSIJEK u aplikaciju novi korisnici u Osijeku mogu ostvariti popust od čak 50 kuna za prvu vožnju, a također ih očekuje popust od 50 posto na već povoljne cijene vožnji narednih dana u Osijeku.

Korisnici će plaćati samo onoliko koliko su se stvarno vozili, te će procijenjenu cijenu usluge prijevoza za odabranu rutu moći odmah vidjeti u aplikaciji prilikom naručivanja vožnje. U Osijeku naknada za početak vožnje iznosi četiri kune, vrijeme vožnje stoji 50 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je četiri kune.

„Cilj nam je da što više ljudi u Hrvatskoj ima izbor povoljnijeg načina kretanja svojim gradom te smo ponosni što smo napokon i na istoku naše zemlje – hrvatskom gradu s najviše zelenila. Naš zeleni vizualni identitet će se izvrsno uklopiti, a naša briga o okolišu na razini tvrtke doprinijet će očuvanju okoliša jer je svaka vožnja preko naše platforme CO2 neutralna. Pozivam sve Osječane da probaju aplikaciju i sami se uvjere kako je naša usluga komfornija, praktičnija i povoljnija u odnosu na ostale.“, poručio je Daniel Tutić, direktor Bolta u Hrvatskoj, koji dodaje da Bolt je ustrajan u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini pristupačnijim, jednostavnijim i jeftinijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi.

Iz Bolta naglašavaju da poštenijim odnosom prema vozačima partnerima jer im naplaćuje manju naknadu za korištenje platforme od konkurencije, donose uštede putnicima i vozačima. Tako, ističu iz Bolta, Bolt stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi.

Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, s autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih romobila te je u planu lansiranje usluga dostave hrane. Ova estonska tvrtka, nakon samo pet godina poslovanja, ima više od 30 milijuna korisnika u više od 35 zemalja te je postala vodeća tvrtka za pružanje usluge prijevoza na zahtjev.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:15