Moj posao

Počele pripreme za sezonu: U potrazi za radnicima je i jedna od najpopularnijih hrvatskih marina

Pogledajte i druge zanimljive oglase, nisu svi vezani uz turizam

Chef/ilustracija 

Marina Punat, jedna od najpopularnijih marina u Hrvatskoj, traga za pojačanjima na pozicijama: Šanker u pizzeriji (m/ž), Radnik u održavanju (m/ž) i Čistač/čistačica (m/ž). Poslodavac ti nudi brojne dodatke na plaću, mogućnost besplatnog smještaja za osobe koje nemaju prebivalište na otoku Krku, trening i podršku pri uvođenju u posao, profesionalno usavršavanje te nagrade za ostvarene poslovne rezultate. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 7. travnja.

Auto Hrvatska prodajno servisni centri traži Autolimara (m/ž). Opis posla uključuje popravak karoserije na gospodarskim vozilima u ovlaštenom MAN servisu, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s iskustvom u radu na gospodarskim vozilima. Zauzvrat ti nude mogućnost učenja i stjecanje znanja od iskusnih kolega, stručna usavršavanja i edukacije, novčane nagrade i čitav niz drugih pogodnosti. Javi im se do 15. travnja.

From Sarajevo to Red Africa, obrt za proizvodnju filmova i videofilmova, zapošljava na poziciji: Kamerman/snimatelj – Video/audio montažer (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju odlično poznavati načine korištenja kamere i drugih pratećih alata za kreiranje audio-vizualnih sadržaja, a opis posla podrazumijeva video snimanja na terenu i u studiju, obradu snimljenih materijala, pripremanje scene te montaži i demontažu audio i video opreme. Zvuči kao posao za tebe? Javi im se do 18. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:01