MOJ-POSAO.NET

Bogata ponuda poslova! Pronađite posao za sebe i pošaljite prijavu!

 Moj Posao

Tvrtka Fermopromet na tržištu posluje dugi niz godina u sektoru poljoprivredne proizvodnje, ratarstva i kooperacije s naglaskom na kapitalnim investicijama, zemljištima, objektima i mehanizaciji.

Svoju jasnu viziju i plan žele graditi kroz motivirane zaposlenike pa tako zapošljavaju na poziciji Voditelj kooperacije u sektoru kooperacije. Idealan kandidat je magistar ekonomije ili agronomije te ima izražen interes za rad u trgovini, prodaji i poljoprivredi. Mjesto rada:

Tvrtka Telur, čija je osnovna djelatnost distribucija elektromaterijala i telekomunikacijske opreme, zapošljava Prodavača za pultom/ Skladištara u Zagrebu. Potrebna je SSS trgovačkog smjera te je poželjno iskustvo prodaje elektromaterijala. Prijaviti se možete do 09. lipnja.

Volite modu, imate razvijene prodajne vještine te ste maksimalno usmjereni na potrebe kupaca? Tally Weijl traži upravo vas. Otvorena pozicija: Prodavač (m/ž). Mjesto rada je u Zadru i Rijeci. Prijavite se do 07. lipnja.

Medic, tvrtka za distribuciju i zastupanje medicinskih proizvoda i opreme, zbog širenja i razvoja poslovnih aktivnosti poziva vas da se prijavite za slobodno radno mjesto na poziciji Skladištar – rad u veleprodaji raznovrsnih proizvoda (m/ž). Profil kandidata: srednja stručna sprema, sklonost timskom radu, posvećenost poslu. Kandidat bi trebao imati certifikat za rad s viličarom, opasnim tvarima te položen ispit zaštite na radu. Zainteresirani? Prijavite se putem MojPosao do 10. lipnja.

Redovan si student ili tražiš posao na ugovor o radu? Prijavi se za radno mjesto otvoreno u McDonalds'u - radnik u restoranu (m/ž). Posao se odnosi na rad u restoranu, posluživanju gostiju te na pripremi hrane. Zapošljavaju se ambiciozne, fleksibilne i odgovorne osobe. Mjesto rada: Split.

BIN inženjering tvrtka zapošljava Samostalnog financijskog knjigovođu (m/ž) s aktivnim znanjem rada u Synesisu. Kandidat treba odlično poznavati obračun plaća i izradu JOPPD obrazaca i knjigovodstvo neprofitnih organizacija. Posao se odnosi na samostalni unos svih knjigovodstvenih podataka, samostalnu izradu svih poreznih evidencija, saldakonti kupaca i dobavljača te ostalih poslova po potrebi.

Ericsson Nicola Tesla je najveći istraživački i razvojni centar u regiji. Od prošle godine organizacija je narasla te traže nove zaposlenike kako bi doprinijeli pozitivnom rastu i trendovima. Otvorene su sljedeće pozicije: Java Software Developer, Junior/ Senior Software Developer, Software Developer i Experienced Integration & Verification engineer.

Heisterkamp Transportation Solutions, zapošljavaju vozače kamiona u međunarodnom prometu u Njemačkoj. Radi se 2 mjeseca, a onda je jedan tjedan slobodan. Potrebno je znanje engleskog i njemačkog jezika te vozačka dozvola za CE kategoriju. Prijavu na oglas obavite putem MojPosao do 19.lipnja.

Admiral, najveći hrvatski lanac automat klubova započinje s novom djelatnošću – kladionicom. Budući da trenutno razvijaju mrežu po najvećim hrvatskim gradovima, zapošljavaju suradnike koji su spremni stjecati nova znanja i iskustva. Ukoliko ste to baš vi, pošaljite prijavu za poziciju Radnik u Admiral kladionicama. U prijavi svakako navedite grad ili mjesto u kojem želite raditi.

Vulkal, vodeća tvrtka u Hrvatskoj po pitanju distribucije pneumatike za osobna, kombi i laka teretna vozila, zapošljava na nekoliko pozicija. Zaposlite se kao Voditelj marketinga i odnosa s javnošću, Referent na prijemu vozila brzih servisa i prodaje autoguma te Mehaničar/vulkanizer. Svoju prijavu pošaljite do 6. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 15:21