MOJPOSAO

TRAŽITE LI POSAO? Pogledajte što se nudi ovaj tjedan, ako znate šišati možete i u Njemačku - evo kolika se plaća nudi

 REUTERS

MojPosao izdvaja više od 25 oglasa na koje se ovoga tjedna možete prijaviti!

Friseur Style Karlsruhe u Njemačkoj zapošljava Frizera s iskustvom u samostalnom obavljanju frizerskih poslova. Mjesečna plaća je 1070 eura uz 400 do 600 eura neto napojnica mjesečno. Osim stalnog zaposlenja moguć je i sezonski rad u trajanju od dva ili tri mjeseca, a poslodavac osigurava i smještaj u blizini radnog mjesta. Prijavite se do 26. ožujka.

Otvaranjem novih supermarketa koji uvijek udovoljavaju najvišim građevinskim i energetskim standardima, lanac Plodine nastoji se približiti kupcima u svim dijelovima Hrvatske. Plodine do 31. ožujka zapošljavaju Sezonske radnike u više od 15 hrvatskih gradova, a do 3. odnosno 6. ožujka otvoreno je više od 20 natječaja za radne pozicije na otocima Rabu i Cresu te u Rijeci.

Doorson je vodeća tvrtka na području automatskih sistema vrata. Odlikuje ih vlastita robna marka, znanje i široka paleta proizvoda. Radi širenja poslovanja traže dinamične, komunikativne i odgovorne suradnike za poziciju Monter/serviser automatskih vrata. Prijaviti se možete do 13. ožujka.

Grupacija Calzedonia u Hrvatskoj ima četiri proizvodne tvornice, maloprodajnu mrežu putem lanaca dućana te logistički centar. Grupa zapošljava 3.500. ljudi u Hrvatskoj, a u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru traži Voditelje prodavaonice i Prodavače. Na oglase se možete prijaviti do 6. ožujka.

Velpro Centar najveća je veleprodaja u Hrvatskoj te zapošljava radnike u veleprodajnim centrima u Zagrebu i diljem obale! Otvorene su radne pozicije za Voditelja u odjelu Centra u Dubrovniku, Vozače, Blagajnike, Komisionare i Skladišne radnike diljem obale. Kliknite na oglas kako biste pregledali ponudu gradova. Rok za prijavu je 10. ožujak.

Tvrtka Hadria bavi se djelatnostima vezanim uz turizam, a poslovanje obavlja kroz hotel Loža te kamp Straško, koji su otvoreni od travnja do listopada svake godine. Zbog unapređenja poslovanja i daljnjeg razvoja tvrtke, traže turističke djelatnike za rad u kampu Straško u Novalji, u ljetnoj sezoni 2017. Otvorene su radne pozicije za Recepcionara, Noćnog recepcionara, Rampista, a traži se i Osoba za rad u sportskom centru. Prijave možete slati do 13. ožujka.

Ergela Lipica, kulturni spomenik državnog značaja te jedna od najstarijih europskih ergela, u svoj uređen i ugodan radni kolektiv traži novog suradnika koji će se kao Kuhar pridružiti njihovom timu. Idealan kandidat ima ideje za oblikovanje novih ponuda, zna se prilagoditi željama gostiju, ima smisao za estetiku i kreativan je u svom poslu. Rok za prijavu na oglas je 10. ožujak.

Dukat je vodeći otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama te vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj. Do 9. ožujka traže više izvršitelja za poziciju Skladišni radnik u Zagrebu i Splitu. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa za vrijeme sezone.

Wollsdorf Components je tvrtka u stopostotnom obiteljskom vlasništvu. Oko 870 zaposlenika daje u različitim područjima širom svijeta doprinos proizvodnji prvorazredne kože čija je ekskluzivnost opipljiva. Volite raditi na prirodnom proizvodu te u vodećoj međunarodnoj tvrtki, prijavite se na jedan od 9 raspisanih natječaja ovog poslodavca do 15. ožujka.

Zbog širenja poslovanja i novih projekata, Integralog traži nove članove svog logističkog tima. Uz navedena radna mjesta Skladišnih radnika, otvorene su i opcije zapošljavanja na radna mjesta nižeg i srednjeg managmenta. Rok za prijavu na oglase je 9. ožujak.

Meritus Plus zbog rada na novom projektu traži pojačanje na radnoj poziciji Teamleiter deutschprachiger Raum. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a rok za prijavu je 9. ožujak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:23