PLAVUŠA U CITYJU

Mancini Balotelliju rekao da se pod hitno mora promijeniti, a on idući dan došao s plavom kosom!

U redovima aktualnog engleskog prvaka sve čine kako bi doveli u red nestašnog talijanskog napadača
 101greatgoals.com

"Zločesti dečko" engleskog nogometa Mario Balotelli nastavlja šokirati javnost. Na posljednjem treningu Manchester Cityja pojavio se s novom frizurom - ofarban u plavo.

Ironični britanski novinari odmah su objavili kako je 'Balotelli postao plavuša jer mu je menadžer Roberto Mancini rekao da se mora promijeniti ukoliko želi ostati dio momčadi'. Drugi su uz fotografiju njegove nove frizuru kratko napisali - "Zašto uvijek on?"

U redovima aktualnog engleskog prvaka sve čine kako bi doveli u red nestašnog talijanskog napadača. Međutim, lista njegovih nepodopština sve je duža i mnogi se pitaju kako urazumiti igrača koji je primjerice zapalio svoju kuću igrajući se petardama. Među njegovim 'biserima' su i gađanje klinca pikado strelicama. U Italiji se autom dovezao u krug ženskog zatvora kako bi 'vidio kako to izgleda iznutra'. Kada je položio maturu s prijateljima je slavio u središtu Milana mašući vjernom plastičnom replikom pištolja. Kad su carabinieri došli i vidjeli o kome se radi, pustili su ga s opomenom. Nekoliko se puta potukao u noćnim klubovima, sakupio je i više od 20.000 eura kazni za nepropisno parkiranje, a pauk je 27 puta odnio njegov auto.

Za vrijeme jedne utakmica mlade talijanske reprezentacije sjedio je na terenu četiri minute nakon jednog prekršaja ignoriravši suca, protivnik i suigrače. Za vrijeme utakmice Italije i Farskih otoka na klupu je donio 'Ipad' jer je htio igrati igrice.

Tijekom igranja za Inter i manchester City sakupio je višpe od milijun eura kazni.

Jednom su ga prilikom pitali zašto ne slavi svoje golove. Njegov odgovor?

"Slavi li poštar kad nosi pisma?."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:04