OSUĐEN NA 40 GODINA

EKSKLUZIVNO Paravinjin otac: 'Gledao me u oči i rekao da nije ubio Antoniju. Ja mu vjerujem'

Dragan Paravinja ni vlastitoj obitelji nikad nije priznao da je ubio Antoniju Bilić
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Gledao je oca, pa majku i dva sina ravno u oči. Rekao je da sa zločinom nema nikakve veze. Dragan Paravinja ni vlastitoj obitelji nikad nije priznao da je ubio Antoniju Bilić. Otkriva nam to njegov otac Obrad.

- Pitao sam ga, naravno da sam ga pitao. Odgovorio mi je da nije kriv. Ja mu vjerujem, rekao je jučer Obrad telefonom nakon što mu je sin Dragan osuđen na maksimalnu 40-godišnju kaznu zatvora u Šibeniku . Prvo je dugo šutio, a onda se otvorio. Pita se kako da pomogne sinu, jer novca, tvrdi, nema.

- Običan sam kamiondžija, nemam za platiti odvjetnike. On nije kriv, nikad tu djevojku nije upoznao.

Tako mu je sin objasnio u pritvoru još u BiH gdje ga je Obrad posjetio prvi put od uhićenja. Došla mu je i majka Ruža, i dvojica sinova.

- Svi smo ga to pitali i rekao je da tu djevojku nije ubio, da su mu smjestili, jučer nam je ponavljao Obrad.

U sudnici u Šibeniku nije se pojavio.

- A što ću tamo, pitao nas je, iako je priznao da je ga je s Ružom, Draganovom majkom, u tom pritvoru već posjećivao.

Presudu je dočekao u obiteljskoj kući u Novoj Pazovi. Kaže da je njegovoj majci, koja najviše vjeruje u njegovu nevinost, maksimalni zatvor najteže pao.

- Svašta se pričalo o mom Draganu. Ne znam zašto mu smještaju, to vi bolje znate. Laž je da su ga se sinovi odrekli. Ako je između njega i Milijane nešto puklo, ja to ne znam. Ali nije odselila s djecom. I oni nemaju nikakvih problema ovdje u Pazovi, zaključio je i poklopio slušalicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 00:20