INTERNETSKI DIV

PRILIKA ZA POSAO IZ SNOVA Google traži Hrvata za rad u sjedištu tvrtke u Dublinu

"Našim korisnicima, vi ste lice Googlea. Vi slušate njihove potrebe i odgovarate na sva njihova pitanja", stoji u oglasu.
 AFP

Internetski div Google i jedan od najpopularnijih poslodavaca na svijetu traži prodajnog menadžera sa znanjem slovenskog, hrvatskog ili srpskog jezika.

Svi Hrvati koji imaju visoku stručnu spremu, govore engleski jezik i imaju iskustva u prodaji, marketingu ili poslovima korisničke podrške mogu se javiti na Googlev natječaj, a sretnika koji bude odabran posao čeka u europskom sjedištu tvrtke u Dublinu u Irskoj.

Dvogodišnji program

Zaduženja budućih zaposlenika bit će izravno poslovanje s klijentima koji se oglašavaju na najpopularnijem internetskom pretraživaču, izravna komunikacija s korisnicima i rješavanje svih njihovih problema.

“Našim korisnicima, vi ste lice Googlea. Vi slušate njihove potrebe i odgovarate na sva njihova pitanja”, stoji u oglasu.

Osim ovih uvjeta za posao Google će preferirati one kandidate koji pokažu da imaju smisao za brzo rješavanje problema, dobre komunikacijske vještine i sposobnosti za vođenje timova. Naglašava se i da će budući zaposlenici proći dvogodišnji Googleov program kako bi imali sve potrebne sposobnosti da budu uspješni zaposlenici.

Okruženje

Poznato je da je Google jedan od najboljih poslodavaca na svijetu, pa osim sigurnog posla i visokih primanja i za same početnike, u poslovnom se okruženju zaposlenicima nude razne mogućnosti: bazeni, sportski tereni, teretane, dvorane za masažu, dvorane za relaksaciju, stolni tenis i igranje videoigara.

Naš sugovornik koji je godinama radio u Googleu u Dublinu otkriva da je u toj tvrtki izražen sustav napredovanja i nagrađivanja dobrih poslovnih rezultata, čime se svakog radnika nastoji motivirati.

- Google nastoji na poslu stvoriti savršene uvjete kako bi zaposlenik bio što efikasniji. Ja sam Google napustio jer sam avanturistički tip, ali ono što je zanimljivo za tu tvrtku jest da se u principu mogu vratiti natrag na posao u bilo kojem trenutku u bilo koji Googleov ured na svijetu, jer su Googleu radnici koje je sam osposobio za posao vrlo dragocjeni - kaže nam bivši zaposlenik Googlea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 07:19