SLAVNI PAR

VIŠE SE NE SKRIVAJU Kranjčarovi upoznali Nikinu novu curu: ‘Zrinkaje predivna, obožava našeg sina’

Par, koji je jučer sletio u Zagreb, u Londonu već živi zajedno. Zrinka je zbog Nike odbila ponude iz New Yorka, a on se nada da će londonski QPR otkupiti njegov ugovor od kijevskog Dinama
 CROPIX

Oni žele da cijeli svijet zna za njihovu ljubav! Nemaju što skrivati. Slobodni su ljudi, vole jedno drugo, pa se ne libe to i pokazati - kaže prijateljica Zrinke Cvitešić, kojoj se glumica javila jučer, nakon što je doputovala u Zagreb. Lijepa crnka u Hrvatsku je iz Londona doletjela kako bi svog momka Niku Kranjčara dopratila na liječnički pregled. Niko se, naime, ozlijedio na utakmici odigranoj prošlog vikenda u Londonu pa su doktori hrvatske reprezentacije morali procijeniti hoće li moći pretrpjeti fizičke napore koji čekaju nogometaše na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Nažalost, ispostavilo se da ima rupturu bicepsa stražnje lože koja zahtijeva terapiju od četiri do šest tjedana pa je Kranjčar tako otpao iz kombinacija hrvatskog izbornika Nike Kovača.

- Niku je to jako pogodio. Silno je želio otići u Brazil. Nadao se da ga ozljeda noge neće u tome spriječiti, molio se da nije ništa ozbiljno - kaže nogometašev prijatelj, dodajući kako je Kranjčaru junioru od sveg srca želio da mu osim u ljubavi krene i u poslu, odnosno nogometu.

A u ljubavi je Niki Kranjčaru i Zrinki Cvitešić - bilo je to očito i na zagrebačkom Plesu, gdje se mladi par unatoč brojnim fotografima nije ustručavao izmjenjivati strasne poljupce, zagrljaje i nježnosti - očito krenulo.

- Niko sjaji od sreće! Zaljubljen je u Zrinku kao školarac. Njih dvoje misle ozbiljno, a dokaz tome je da je Niko Zrinku prije par dana upoznao s roditeljima - govore Nikini prijatelji.

Šarmantna glumica osvojila je Nikine roditelje.

- Zrinka je krasna mlada žena. Neposredna je, duhovita, zrači toplinom. Premda ima zavidnu glumačku karijeru i uloge za koje je višestruko nagrađivana, ne izigrava nikakvu glumačku zvijezdu. Ono što je najvažnije jest da se stvarno krasno slaže s našim Nikom. Kad ga pogleda, oči joj se zasjaje, a isto tako gleda i on nju. Ma, divno je da je Niko opet zaljubljen i da je ponovo sretan - ispričala je bliskim prijateljima Elvira Kranjčar, koja je u subotu u Londonu napokon upoznala odabranicu svog sina.

Gospođa Elvira zajedno sa suprugom, bivšim nogometnim izbornikom Zlatkom Cicom Kranjčarom, bila je na Wembleyju gdje je pratila utakmicu između Derby Countyja i Queens Park Rangersa, kluba za koji igra Niko Kranjčar. Na utakmici je bila i Zrinka, ali je sjedila red iznad Nikinih roditelja.

To je, dakako, nije spriječilo da strastveno navija za Queens Park Rangerse, a kada je Niko nakon pola sata igre počeo šepati i pokazao treneru Harryju Redknappu da više ne može igrati, vidno se rastužila i oneraspoložila.

Zabrinuta glumica nije se nakon utakmice pridružila Niki, njegovim roditeljima i prijatelju Marku Mariću na večeri u jednom talijanskom restoranu u središtu Londona. A Niko, koji je tijekom večere sa Zrinkom izmijenio nekoliko SMS poruka, zbog svoje je drage društvo napustio prije ponoći i krenuo put Hammersmitha u stan u kojem živi sa Zrinkom.

Premda su 34-godišnja Karlovčanka i pet godina mlađi Zagrepčanin u vezi samo nekoliko mjeseci, na zajednički život odlučili su se jer su, kažu njihovi prijatelji, uvjereni da su stvoreni jedno za drugo. Više ne žele skrivati svoju ljubav, kao što su to radili do prije mjesec dana.

- U vezu su ušli oprezno, što ne čudi jer Niko iza sebe ima brak sa svojom mladenačkom ljubavi Simonom Fistrić u kojem je dobio svoju ljubimicu, trogodišnju Loree. Zrinka je pak zimus prekinula petogodišnju ljubavnu vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem.

Kao javne ličnosti, nažalost, nisu mogli izbjeći da se njihovi ljubavni raskidi analiziraju u medijima - govore prijatelji glumice i nogometaša, koji se razveo prije dvije godine. U braku sa sedam godina starijom ekonomisticom Simonom Fistrić bio je četiri godine, a prije toga njih su dvoje bili u vezi nešto manje od pet godina. Niko i Simona navodno su u više navrata pokušavali spasiti svoj brak, ali kada su vidjeli da u tome ne uspijevaju, prijateljski su se rastali. Mediji su od 2012. godine naočitog sportaša spajali sa zgodnom Engleskinjom crnogorskog porijekla, kao i s Tatjanom Dragović, bivšom suprugom Gorana Ivaniševića, ali se pokazalo da su to sve samo naklapanja.

Što se tiče Zrinke, njena je veza s muzičarom Hrvojem Rupčićem, nakon pet godina, pukla u siječnju. Zrinka raskid nije željela komentirati u medijima, a Rupčić se poduljim ironičnim priopćenjem, u kojem zapravo ništa suvislo nije kazao, oglasio na svom Facebook profilu. Zato su svoju verziju priče ispričali njihovi prijatelji, koji su prosudili da je ljubavi glumice i glazbenika presudila udaljenost. Premda su bili sigurni da će uspjeti prebroditi dvanaest mjeseci, koliko je bilo planirano da Zrinka ostane u Londonu, pokazalo se da je to u njihovu slučaju nemoguće.

- Zbog tih ljubavnih krahova i potrebe da sami o sebi i svojoj intimi ponovo ne čitaju u novinama, i Niko i Zrinka u svoju su ljubavnu vezu krenuli krijući se od medija - govore njima bliski ljudi i nastavljaju:

- Ipak, nisu mogli ni htjeli skrivati simpatiju što su je osjetili tijekom susreta u Londonu koji se zbio nakon što je Niko otišao pogledati mjuzikl ‘Once’ u kojem je Zrinka igrala Djevojku. Ubrzo se ispostavilo da se simpatija pretvorila u ljubav, a od tada su njih dvoje nerazdvojni - pričaju prijatelji zaljubljenog para.

Podsjetimo, njihova ljubav potvrđena je na dan najvećeg profesionalnog uspjeha Zrinke Cvitešić, kada je u Royal Opera Houseu u kazališnom središtu Londona primila nagradu Olivier u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu za svoju izvedbu u mjuziklu “Once”. Glumica je tada svoje veselje dijelila s majkom Višnjom i desetogodišnjom nećakinjom Larom. Ipak, ono što je dočekano s većim iznenađenjem jest njezin poseban gost na zabavi poslije ceremonije. Bio je to upravo Niko.

Naočiti mladić, odjeven u tamno odijelo s leptir mašnom, izbjegao je pažnju fotografa tako što se nije pojavio na samoj ceremoniji dodjele Oliviera. Umjesto toga, Zrinki se pridružio nešto kasnije, na zabavi organizatora Oliviera. Nakon toga otkrilo se da se njih dvoje često nalaze u njenom omiljenom pubu nedaleko od kazališta Phoenix gdje Zrinka radi, a kako bi što više vremena provodili zajedno, ubrzo su se odlučili i na zajednički život.

Upravo je zbog ljubavi Zrinka navodno odbacila ponude da se preseli u New York, gdje je trebala nastaviti graditi svoju glumačku karijeru. Umjesto toga lijepa će crnka zasad ostati u Londonu, a Niko se nada da će Queens Park Rangers, gdje je na posudbi iz kijevskog Dinama, otkupiti njegov ugovor. “Once” je u međuvremenu počeo igrati s novom glumačkom postavom, no nema sumnje da će talentirana Zrinka uskoro zasjati u nekoj novoj ulozi. Dotad će uživati u svom Niki, od kojeg se više ne odvaja, pa ga je tako dopratila i u Zagreb na liječnički pregled.

- Zrinka se, baš poput svih nas koji volimo Niku, do posljednjeg trenutka nadala da će mu doktori dati 'zeleno svjetlo' za odlazak u Brazil. Ona je tijekom proteklih mjeseci jako dobro upoznala Niku, i zna koliko mu je značio odlazak na Svjetsko prvenstvo u nogometu. No, što je, tu je. Ispalo je kako je ispalo, pa će Niko i Zrinka sada zajednički navijati za naše dečke u Brazilu - kaže njihov zajednički prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:30