KRENULI U GRAD

TRAGEDIJA U OSIJEKU Mladić (18) isprobavao tek kupljeni auto i poginuo u sudaru s vlakom!

 Emica Elvedji / CROPIX

DARDA, OSIJEK - Dvije su osobe poginule u dvije prometne nesreće na području Osijeka i Baranje u nedjelju ujutro. Prva nesreća dogodila se oko 6.30 sati na zapadnoj obilaznici Osijeka nedaleko od Darde, a u njoj je smrtno stradao R. R. (36) iz Osijeka.

Policija je izvijestila kako je R. R. Vozeći Renault Clio, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotan kolnički trak i izravno se sudario s Peugeotom 807, kojim je upravljao 39-godišnji Predrag P. iz Osijeka, koji radi kao načelnik Policijske postaje Beli Manastir. On je s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u KBC Osijek i nalazi se izvan životne opasnosti.

U drugoj nesreći, samo četiri sata poslije, smrtno je stradao 18-godišnji I. G. iz Donjeg Miholjca. Do nesreće je došlo na pružnom prijelazu u Jablanovoj ulici u Osijeku, koji je označen samo Andrijinim križem.

Mladić je navodno netom kupio VW Polo na obližnoj osječkoj auto tržnici i krenuo je sa svojim 55-godišnjim ocem prema centru Osijeka. No, kako se nije zaustavio na pružnom prijelazu u njih je udario vlak, koji je odbacio automobil.

Mladić je od posljedica udara preminuo u osječkoj bolnici, a njegov se otac nalazi u bolnici izvan životne opasnosti s teškim tjelesnim ozljedama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:38