Birajte održivost: TESLA & EV Twingo nova pojačanja Enterprise voznog parka

Promo Enterprise Hrvatska

Enterprise Hrvatska svakodnevno se trudi da uvođenjem malih promjena stvara veliku priču pa smo tako odnedavno našoj voznoj floti pridružili dva električna vozila. Renault Twingo i Tesla dva su modela koja privlače iznajmljivače, a najmom električnog vozila birate održivost. Renault Twingo dostupan je za najam od 399 eura mjesečno dok je Teslu moguće unajmiti od 1499 eura mjesečno.

Renault Twingo

Renault Twingo je kompaktni električni automobil savršen za gradsku vožnju. S dometom do 180 kilometara s jednim punjenjem idealan je za kratka putovanja po gradu. Zahvaljujući okretnosti, vozačima omogućuje lakše manevriranje u uskim uličicama. Renault Twingo idealan je za istraživanje grada ili putovanje po poznatom gradu bez brige o troškovima goriva, dok je vozilo opremljeno svim potrebnim značajkama uz moderan infotainment sustav za maksimalan užitak u vožnji.

Tesla

Postoji li bolji brand za iskusiti vožnju električnog vozila? Tesla je ultimativno električno vozilo za iskustvo luksuznog rent-a-cara. Model Y utjelovljenje je luksuznog putovanja. Nudi impresivno ubrzanje od 0 do 60 mph u svega 4 sekunde. Teslini električni automobili poznati su po svojoj vrhunskoj tehnologiji, vrhunskim značajkama i elegantnom, sportskom dizajnu. Vozačima nude glatku, tihu vožnju i okretno, osjetljivo upravljanje koje ih čini zabavnim za vožnju. Također su prepuni naprednih značajki, uključujući mogućnosti samostalne vožnje, veliki zaslon osjetljiv na dodir uz najsuvremenije zvučne sustave.

Vožnja električnog vozila iskustvo je kao nijedno drugo uz najnoviju tehnologiju na dohvat ruke.

Bez obzira tražite li mali, upravljiv električni automobil za gradsku vožnju ili luksuzno električno vozilo s naprednim značajkama i vrhunskim sadržajima – oba vozila dostupna su za najam Enterprise Hrvatska. Uz pristupačne cijene, oba vozila pružaju posebno iskustvo vožnje. Pošaljite nam upit na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dogovorite vaše sljedeće putovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:47