Galaxy S24 serija postavlja nove standarde u svijetu mobilne umjetne inteligencije

U eri ubrzanog tehnološkog razvoja, gdje se svakodnevno suočavamo s inovacijama koje mijenjaju način na koji živimo, Galaxy S24 serija pametnih telefona dovodi na sasvim novu razinu mobilno iskustvo korisnika. Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24 transformiraju način na koji komuniciramo, koristimo tehnologiju i integriramo ju u svakodnevni život.
 Galaxy S24

Unaprijeđena komunikacija

Uzbudljiva avantura mobilne revolucije s umjetnom inteligencijom počinje s Galaxy AI[1] koji ne samo da prati sve naše korake i omogućuje bolju komunikaciju, već i postaje neizostavan suputnik u svakodnevnim iskustvima. Budući da avanture ne poznaju granice, Chat Assist postaje vaš pouzdani asistent u svijetu digitalnih poruka jer usavršava tonove razgovora u porukama i aplikacijama. Isto tako, vožnja automobilom postaje još ugodnija uz Android Auto koji sažima poruke i nudi brze prijedloge odgovora.

Inovativne značajke kamere

Galaxy S24 serija predstavlja inovacije u području snimanja i fotografiranja, donoseći značajke koje oblikuju način na koji bilježimo svijet oko nas. Uz ProVisual Engine značajku, korisnicima su na raspolaganju moćni alati potpomognuti umjetnom inteligencijom za poboljšano bilježenje fotografija, eliminirajući zamagljene i pikselizirane materijale snimljene izdaleka. Quad Tele System, zajedno sa Space Zoom tehnologijom, omogućuje optičko zumiranje od 2x, 3x, 5x pa sve do nevjerojatnih 10x, uz Adaptive Pixel Sensor za izvanrednu kvalitetu pri svakom povećanju. S posebnim naglaskom na noćnom snimanju i značajki Nightography, serija pametnih telefona osvjetljava svaki kadar u uvjetima slabog osvjetljenja te donosi visokokvalitetne fotografije i videozapise u svim uvjetima zahvaljujući učinkovitom uklanjanju šumova. Nakon snimanja, inovativni alati uređivanja potpomognuti Galaxy AI1 omogućuju korisnicima stvaranje savršenih fotografija. Značajka Edit Suggestion koristi moć umjetne inteligencije kako bi predložila optimalna podešavanja za svaku pojedinu fotografiju, čineći uređivanje brzim i jednostavnim. S druge strane, Generative Edit popunit će dijelove pozadine fotografije u samo nekoliko dodira, pružajući vam kreativnu slobodu da stvorite jedinstvene kompozicije. Za dodatnu jednostavnost u postizanju savršenih rezultata, Galaxy AI1 alati omogućuju brisanje i uređivanje bez muke, čineći svaki trenutak uhvaćen na vašem Galaxy S24 uređaju još posebnijim.

image
Galaxy S24

Još jednostavnija organizacija

Kako biste organizirali svoj život jednostavnije i pametnije, Circle to Search with Google postaje izvrstan partner za istraživanje i omogućuje vam da intuitivno pretražite sve oko sebe. Samo jednim pritiskom ili potezom S Pen olovke označavate detalje koji vas zanimaju, a zadaća Galaxy S24 je prepoznati vašu namjeru i pružiti vam relevantne rezultate. Nadalje, Note Assist čini bilješke organiziranima i efikasnima, stvarajući predloške za ponavljajuće aktivnosti i automatski dodajući sažetke radi bržeg pronalaženja. S druge strane, Transcript Assist koristi moć AI i Speech-to-Text tehnologije za transkripciju i sažetak vaših snimaka, čineći organizaciju informacija jednostavnom i brzom kako biste ostali organizirani u dinamičnom svakodnevnom ritmu.

Pametni telefoni iz Galaxy S24 serije dostupni su u posebnom periodu pretprodaje, gdje uz kupnju jednog od uređaja dobivate model s dvostrukom većim memorijskim prostorom po cijeni osnovne varijante, čime se može ostvariti značajna ušteda i dodatni bonus[2]. Vrijeme pretprodaje traje od 17. do 30. siječnja ili do isteka zaliha, a sve informacija potražite na linku.

image
Galaxy S24
image
Galaxy S24

[1] Prijava na Samsung račun je potrebna za određene AI značajke. Galaxy AI značajke bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima.

[2] Kupite u pretprodaji kod Samsung prodajnih partnera navedenih u pravilima promocije. *Navedeni iznos je procijenjeni iznos uštede za Galaxy S24 Ultra izračunat prema preporučenoj maloprodajnoj cijeni. Ušteda je prikazana kao razlika cijene veće memorijske varijante i cijene osnovnog modela, te dodatnog bonusa. Iznos uštede može se razlikovati ovisno o odabranom modelu telefona i prodajnom partneru. **Odnosi se na: Galaxy S24 8/256 GB po cijeni od 8/128 GB, Galaxy S24+ 12/512 GB po cijeni od 12/256 GB i Galaxy S24 Ultra 12/512 GB po cijeni od 12/256 GB. Ne uključuje model od 1 TB. ***Bonus se ostvaruje samo uz otkup starog mobitela. Uz Galaxy S24 50 €, uz Galaxy S24+ 100 € i uz Galaxy S24 Ultra 100 € dodatnog bonusa. ****Ili do isteka zaliha. Prijava na Samsung račun je potrebna za određene AI značajke. Galaxy AI značajke bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:30