Koreograf i influencer Luciano Plazibat i njegovi Splićani uživali u ‘balunu‘ na vrući zrak, a skoro je i zaplesao na svili

Brend omiljenog ljetnog pića u svom neobičnom i prepoznatljivom stilu ponovno je oduševio sve prisutne, ovaj put u Splitu. Ta divna splitska noć spektakularnog sadržaja smiksala je sjajan, spicy koktel atmofere, a večer što je više odmicala gradirala je do sjajne zabave, kako i priliči ljetu na Jadranu.

Flora adora Split

Da je sve na visini zadatka, Splićani su potvrdili svojim poznatim komentarom ‘ ludilo brale‘. O čemu se radilo? U splitskom Tenis baru, tik do žala, uz miris mora, ilustracije s A most unusal balona, kao da su nakratko oživjele i prenijele u stvarnost neobičan na najbolje mjesto u ‘najlipši grad na svitu‘ kako mu tepaju njegovi građani.

image

Flora adora Split

Nedugo nakon što je sunce bućnulo u splitsko more, pogledi su bili uprti prema zvjezdanom nebu, a svi ljubitelji visine i adrenalina, podigli su se a most unusual balonom gdje ih je dočekao panoramski pogled na Split. Pobliže se moglo uživati u zvjezdanom nebu i s teleskopom koji je bi ‘presvučen‘ a kako odrugačije, nego u totalno neobično izdanje.

Tako je naš poznati plesač i influencer, Splićanin Luciano Plazibat kako kaže napokon došao doma na duži odmor i čim je stigao, pun uzbuđenja nije znao gdje će prije:

Jedva sam dočekao doći u svoj Split na duže i sad slijedi samo zabava i odmor. Baš volim ovakve evente gdje se nešto događa. Atmosfera je odlična, sad ću malo poletiti balunom, pa na teleskop baciti pogled i vidjeti šta mi zvijezde kažu. Došlo mi je da se i ja popnem u balon i pridružim se plesačici na svili, ali ipak nisam tako hrabar- rekao je kroz smijeh Luciano kojeg uskoro čekaju mnogi projekti kao plesača i koreografa.

image

Flora adora Split

Uz dobru glazbu, okuse i miris mora u odličnoj atmosferi, kako je rekao Luciano, najveće iznenađenje uslijedilo je kad je s visine iz košare most unusual balona, kliznula crvena svila s hrabrom plesačicom koja je izvela poznati senzualni ples na svili s elementima vrhunskih akrobacija. Most unusual večer također je začinila još neobičnija barmenica na štulama koja je vidno iznenadila goste.

Novi cvjetni okus – nova dimenzija

S obzirom na reakciju publike i naših influencera koji su imali štošta za snimati, splitska večer zaključena je komentarom u maniri dežurnih FB komentatora ‘pametnom dosta‘, a mi kažemo nikad dosta dobre zabave, ali i da uvijek može još bolje. Upravo tako je i s novim okusima limitiranog izdanja omiljenog ljetnog pića Flora Adora.

image

Flora adora Split

image

Flora adora Split

Kako je bilo na eventu pogledajte na linku u FOTOGALERIJI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 22:13