NE PROPUSTITE

NOVI BROJ MAGAZINA D&D U NEDJELJU (17.1.) NA KIOSCIMA!

Vaše omiljeno tiskovno izdanje o arhitekturi, dizajnu i kulturi stanovanja
Novi broj magazina D&D

Nisu baš najlakša vremena, sigurni smo da ćete se svi složiti. Pandemija, potresi, hladnoća, neizvjesnost, strah... No, ne smijemo se prepustiti očaju i nemoći, a upravo zbog toga u novom broju magazina D&D - Dom i dizajn, koji će na kioscima biti u nedjelju 17. siječnja uz Jutarnji list, donosimo pozitivne, lijepe i savjetodavne teme koje će vam, garantiramo, uljepšati vikend. I u ovom broju vodimo vas u najljepše hrvatske stanove i kuće. Posjetili smo eklektičan dom dizajnerice interijera koja radi za jednu kalifornijsku tvrtku, a trenutačno živi u Zagrebu, i oduševili se eksplozijom boja, materijala i dezena koji tamo vladaju i spajanjem nespojivoga koje u konačnici funkcionira. Posjetili smo i divnu drvenu kuću u Barbarićima Kravarskim koja, pričaju nam vlasnice, nije gotovo uopće stradala u nedavnom potresu, što potvrđuje naše tekstove kako je drvena gradnja odlična za potresna područja. Ova nas je kuća osvojila toplim interijerom i eksterijerom, a sigurni smo da će i vas. Posjetili smo i stan u Rijeci koji je odlično organiziran, pa tako može funkcionirati kao stan za stanovanje, ali i kao stan za najam. Arhitektica koja ga je radila otkrila nam je kako je to uspjela.

U novom broju magazina D&D savjetujemo i kako odabrati savršeni tepih, prema kojim se kriterijima voditi, a otkrivamo i u kojim trgovinama možete pronaći najbolje i najkvalitetnije sagove za svoj životni prostor. Također, razgovarali smo s arhitektima i dizajnerima kako lako i brzo osmisliti idealan kućni ured, koje su stavke najvažnije, na što posebno pripaziti... Naša kolegica Korana Sutlić u svom je domu isprobala i inovativan hrvatski stol koji se prilagođava prostoru u kojem živite, ovisno o vašim potrebama i željama.

Naravno, kako smo u siječnju, obradili smo i aktualnu temu - vruća sniženja. Obišli smo trgovine i pronašli najbolje "ulove". Saznajte koliko su sniženi neki od najboljih komada namještaja i kućnih detalja i na koje se adrese trebate što prije požuriti kako ne biste propustili dobru priliku.

Donosimo i dva tutorijala "uradi sam" u kojima pokazujemo kako napraviti chic uzglavlje za krevet u samo pet jednostavnih koraka te kako, također lako, izraditi genijalnu zidnu dekoraciju. Pokazujemo i kako renovirati kupaonicu, a pritom ne potrošiti puno novca.

To i još mnogo drugih zanimljiv tema očekuje vas u novom broju magazina D&D, koji će na kioscima biti u nedjelju 17. siječnja uz Jutarnji list. Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:36