Nikad lakše do gostiju uz novi Unilineov model

Profesionalci pomažu iznajmljivačima da spremno dočekaju sezonu 2021.

Izazovi i potreba za prilagodbom vremenima u kojima se nalazimo obilježili su godinu. U Hrvatskoj je to posebno naglašeno u turističkom sektoru u kojem se sve više privatnih iznajmljivača zbog izmijenjenih uvjeta na tržištu okrenulo dugoročnom planiranju i profesionalizaciji svoje ponude.
Uniline promo
 Ivan Jendrusa

To su prepoznali u pulskom Unilineu, najvećem turoperateru u regiji, koji je u želji da što spremnije dočekamo turističku 2021. godinu odlučio pokrenuti projekt suradnje s privatnim iznajmljivačima, točnije vlasnicima kuća za odmor i luksuznih vila s bazenima.

Poslovi vezani uz privatno iznajmljivanje uzimaju popriličnu količinu vremena, a velik broj iznajmljivača ne stigne se kvalitetno baviti svojom nekretninom. U Unilineu su im zato odlučili ponuditi rješenje – uslugu kompletnog upravljanja smještajnim objektom. Od iduće sezone, vlasnici kuća za odmor i vila imat će na raspolaganju tzv. full-service uslugu. Uniline će voditi računa o prihvatu i ispraćaju gostiju, kompletnu brigu o pripremi i održavanju iznajmljenih nekretnina, kao i cijelom procesu najma, uključujući fotografiranje i oglašavanje nekretnine.

image
Uniline promo

Nakon sklapanja suradnje, iznajmljivači više neće trebati brinuti o održavanju travnjaka, okoliša, bazena, ali ni čišćenju kuće, pranju posteljine i ručnika. Mali nužni popravci i tekuće održavanje također će biti na Unilineu, odnosno svi oni poslovi kojima se inače tijekom sezone bave iznajmljivači. Uniline ovih dana kreće u pregovore sa zainteresiranim iznajmljivačima i vlasnicima, a nakon razgovora uslijedit će obilazak kuća za odmor te sastavljanje ponuda koje će biti prilagođene svakom vlasniku ovisno o lokaciji, veličini kuće te sadržajima koje nudi.

„Vjerujemo da će naša usluga kompletnog upravljanja smještajnim objektom biti pun pogodak za brojne vlasnike nekretnina koji nemaju dovoljno vremena ili se ne žele baviti poslovima vezanima uz iznajmljivanje. Unilineovo bogato iskustvo u turizmu i veliki know-how najbolja su garancija kvalitetnog upravljanja smještajnim objektima partnera. Ideju smo prezentirali još prethodne godine na Danima otvorenih vrata, pri čemu su brojni iznajmljivači pokazali interes za ovakav model suradnje. Upravo zato vjerujemo da je ovo idealno rješenje za nova vremena u kojima smo se našli i radujemo se sklapanju novih partnerstava“, ističe Boris Žgomba, Predsjednik uprave Unilinea.

image
Uniline promo

Za početak, fokus prilikom sklapanja novih suradnji bit će na kućama i vilama s bazenom koje se nalaze na širem području Pule, a usluga je dostupna i za ostatak Istre. Uniline će s vlasnicima nekretnina sklopiti ekskluzivni ugovor, no svi se uvjeti prilagođavaju kroz dogovore s partnerima, zbog čega nema straha da iznajmljivač neće moći ugostiti svoje stalne, dugogodišnje goste.

Brojni gosti već oko Božića kreću u planiranje odmora za iduću sezonu, a kako bi ih spremno dočekali, u Unilineu su već krenuli s individualnim razgovorima i dogovorima s iznajmljivačima koji će se nastaviti tijekom rujna i listopada. Cilj im je sklopiti što više ugovora tijekom jeseni, a suradnje će razvijati tijekom cijele godine.

Svi vlasnici zainteresirani za ostvarivanje suradnje mogu se najaviti putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona +385 52 390 058 kako bi ugovorili termin za sastanak na kojem će imati prilike čuti više o potencijalnoj suradnji i planiranju idućih koraka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:43